Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadia0655

Mój "chłopak" namawia mnie do seksu, co robić?

Polecane posty

Gość nadia0655

"Chłopak" ponieważ oficjalnie nie jesteśmy razem, ale zachowujemy się jakbyśmy byli razem. Oboje mamy po 18 lat. Znamy się od jakiś 3 miesięcy, od jakiegoś czasu zbliżyliśmy się do siebie; długie pocałunki, pieszczoty, dużo czasu razem. Jednak ostatnio zaczyna mi zadawać dużo dociekliwych pytań; ,, Czy lubisz tak?" , , Czy mogę tego spróbować?" , ,Kiedy uważasz, że będziesz gotowa?" ,,Jaką bieliznę masz w domu?' ,, W czym śpisz?" --> tłumaczy się, że chce mnie po prostu lepiej poznać od tej strony. Zawsze nasze spotkanie wyglądają tak, że dobiera się do mnie (nie przeszkadza mi to o ile by nie przesadzał z tą swoją ciekawością). Ja po prostu nie jestem gotowa na coś więcej, ponieważ jestem jeszcze dziewicą i nie wiem właściwie na czym mu zależy.. Co o tym sądzicie?

Gość gość
Sądzimy, że on chce Cię tylko zaliczyć. Całujesz się i pieścisz z nie swoim chłopakiem? NIE jesteście razem, on tylko Cię wykorzysta i zostawi, przeciez niczego Ci nie obiecywał, więc nie będziesz mogła mieć pretensji. Proszę Cię, pomyśl trochę zanim znowu bedziesz się pieścić z jakimś kolesiem.

Gość gość
skoro dajecie sobie pocalunki i pieszczoty to czemu nie dajesz mu seksu? Taka z ciebie pseudo cnotka?

Gość gość
a ty chcesz z nim seksu czy nie ?

Gość gość
Dzisiejsze kobiety to kuurwy

Gość gość
dziewczyno, nie marnuj sobie zycia, on cie chce tylko wykorzystac.nie jestescie w zadnym powaznym zwiazku, szanuj sie.nie bede tu moralizowac o powstrzymywaniu sie do slubu bo i tak nikt nie poslucha, ale o wlasnym dobru.sluchaj kobiet a nie gość dziś czy gość dziś .Faceci najpierw wysmiewaja jak nie dasz a potem wysmieja jak dasz, taka natura.Jak ja bym chciala miec 18 lat!to jeszcze wiek niewinnosci i calkowitej radosci zycia!

Gość gość
Chce Cię zaliczyć. Tyle.

Gość gość
Naprawdę zdarzają się takie sytuacje?