Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Filip633

Czy to patologia?

Polecane posty

To chyba forum nie dla chłopaków, ale było w wyszukiwanych, a gdzie indziej wszyscy sobie żartują. Więc mam pytanie czy jak ojciec na mnie uderzył to czy to jest już patologia i czy powinienem gdzieś to zgłosić? Mam 14 lat.

Gość gość
nie to tyko ojcowska miłość

komu chcesz to zglosic? nie ma zadnych ciekawych organziacji a te panstwowe istnieja czysto teoretycznie.

Gość gość
a miał powód ?

Na internecie dużo pisze o tych opiekach społecznych, nie wiem, nie znam się na tym

tamtym z kolei musisz zaplacic i liczy sie dla nich kasa :P

Gość gość
Zadzwon ja policje.oni cie pokieruja co dalej z tym zrobic.nauszenie nietykalnosci.za samo czytanie listow,korepondencji dziecka jest paragraf zagrozony wiezeniem.nawet jak jest niepelnoletni.a udezenie to chyba powazniejsza sprawa.jakis tel do opieki spolecznej tez by sie przydal jakby policja zbagatelizowala wszystko.

Gość gość
policja kaze mu podejsc na komende i zlozyc zeznania a tam sie im nie bedzie chcialo i wroci chlopak do domu, policja to rzadko kiedys cos im sie udaje :>

Gość gość
Wazne zeby cos zrobil.sam tel bedzie zarejestrowany z cala rozmowa..jak pojdzie na komende bedzie to zapisane ze byl.moga nic nie zrobic ale to jest nie wazne.wazne ze zostanie slad .jak sie sytuacja powtorzy albo gorzej cos mu sie stanie to sa dowody ze szukal pomocy i ci co go olali ponisa jakies konsekwencje.

Gość gość
a niebieska linia? ps. też mam 14 lat, ale nie pamiętam, żebm była kiedykolwiek bita przez rodziców.

Gość gość
ps2. to jest forum 50/50, ciągle wyglodniale prawiczki piszą o dziewicach, w kółko Namysłów albo totalna patologia, piszą tutaj zboczeńcy, psychopaci, są fotki przyrodzeń itp... już nie wspominając, że wiele osób tutaj również żartuje :o

Lepsze to niż jak na zapytaj.onet napisałem to jedyne co otrzymałem to odpowiedź zebym "w*****ał ojca"...

Gość gość
tam to standard(chociaż kiedy pytałam o moją papugę, nie było głupich odpowiedzi), a tutaj z kolei kiedyś ktoś planował morderstwo wspólnie z innymi. Ale przynajmniej nie w twoim temacie.

jeśli to nie zdarza się ciągle to nigdzie tego nie zgłaszaj do żadnej instytucji bo nic ci nie pomogą tylko ojciec się wkurzy i wtedy dopiero może cie uderzyć :p ps zastanów się może to z twojej winy

Gość gość
Nic nie usprawiedliwia uderzenia przez rodzica. Nie wiadomo co byś zrobił. Nawet jak zdenerwowałeś ojca on nie miał prawa cię uderzyć.

Gość gość
Pewnie zapyskowałeś czy coś i dobrze że ci się dostało