Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zabawa we wróżenie;) Mam termin na 18 sierpnia, jak obstawiacie kiedy urodzę?

Polecane posty

Gość gość

Czy też słyszałyście że teraz coraz więcej ciąż, zwłaszcza tych pierwszych, jest rodzonych po terminie i to grubo, tak z tydzien, prawie dwa po?

Gość gość
W zeszłym roku miałam termin na 18 sierpnia, urodziłam 6go. To była druga ciąża, pierwszą przenosilam 10 dni ☺

Gość gość
15:58 ale wiesz, drugie dziecko to inaczej :) Podobno pierwsze dziecko często rodzi się po terminie - ale nigdzie nie mogę znaleźć rzetelnych danych, które zweryfikowałyby, czy to prawda ;)

Gość gość
Ja 8 dni po terminie urodziłam syna. Poród wywołany. Podobno chłopcy po dziewczyny przed. Teraz mam 6września termin z coraz i czekam cierpliwie.

Gość gość
Zadzwoniłam i muszę przyznać nie spodziewałam się że Pani Grażyna z http://wrozkagauri.pl będzie wiedziała aż tak wiele o mnie i moim życiu. Naprawdę ma dar. Co do wróżby to trzeba poczekać bo dzwoniłam wczoraj.

Gość gość
A ja pierwsze dziecko urodziłam dwa tygodnie przed.termin miałam na 19 lipca a urodziłam 8

Gość gossc
Ja mialam termin na 18 sierpnia rok temu. Urodzilam 18 sierpnia po 2 w nocy :-) pierwsza ciaza. Powodzenia

Gość gość
Ja też idealnie w terminie 31 grudnia, chociaż wolałabym po terminie bo będzie najmłodszy w klasie

Gość gość
7:42 Miałam kolegę w klasie z 31 grudnia. A zeby bylo zabawniej to i kolezanke z 1 stycznia :D byl miedzy nimi rowny rok roznicy a byli w tej samej klasie. Nie przejmuj się, nie sądzę by to miało znaczenie dla dzieci. Dla nas nie miało, nikt z niego nie drwil ;)

Gość gość
Można powiedzieć, ze pójdzie rok wcześniej do szkoły. U mojego synka pewnie będzie widać bo juz jest drobniutki.

Gość gość
Ja też miałam termin na 18 sierpnia. Urodziłam 24 sierpnia. Poród wywoływany.