Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość61767

Co czuja faceci, gdy ich kobieta nie ma orgazmu?

Polecane posty

Gość gość61767

Frustracje, zlosc, smutek, czy raczej maja to gdzies?

Gość gość
Nigdy się nie zdarzyło aby kobieta nie miała orgazmu, seks bez orgazmu to seks niedokończony.

Gość gość
nie odpowiem ci bo zawsze bzykalem az szczytowala:P...wiem ze jestem dobry i nie zdarzylo sie zeby kobieta nie miala orgazmu, jestem dumny z siebie:classic_cool:

Gość gość
Masz pewnosc, ze nie udawala? ;)

Gość gość
Hmm... ciekawe pytanie, pewnie czułbym jakąś mieszankę smutku i złości na samego siebie, ale na szczęście seks nigdy nie kończy się brakiem jej orgazmu, mam to szczęście że trafiłem na dziewczynę która bardzo szybko dochodzi :)

Gość gość
na 200% nie udawal, przy mnie nie da sie udawac:classic_cool:

Gość gość
'udawala' mialo byc:P

Gość gość
Wstyd byłoby mi spojrzeć kobiecie w oczy, dlatego zawsze robię wszystko aby to kobieta pierwsza osiągnęła szczyt, a potem jest już z górki :)

Gość gość
15:00 - to, że ty udajesz, nie oznacza, że UDAJĄ inne. orgazm pojawia się u kobiet, które są wrażliwe i nie kontrolują swoich i partnera ruchów ani tego, że mamusia wejdzie i powie: "synu, na tym boku ci nie wyjdzie" ;)

Gość gość
to że tak bardzo podkreślacie że ona to zawsze miała,bo jesteście super jest już odpowiedzia,bardzo by was to zabolało,ale nie ma co się przejmować,wystarczy że zestaw aktualnych hormonów u baby jest niekorzystny bo sa takie dni i może być różnie

Gość gość
15 23 masz racje a facet jest jak dupa od srania zeby sie wysilil i poznal nature kobiety i ruszyl jej hormony ze piszczec bedzie z zachwytu:D

Gość gość
sporo facetow nie dba o to , aby oni doszli i koniec, 2 -3 minuty i po numerku, cholerni egoisci :P

Gość gość
jak moze seks trwac 2-3 minuty

I sporo jest takich co uważa, jak ktoś już wyżej napisał, że najpierw trzeba dopieścić kobietę, panie przodem ^^ Jak czasem się zdarzy to żaden stres (czy może właśnie stres), gdyby mi się zdarzało często to bym chyba wpadł w kompleksy i uznał się za niepełnego faceta...

Pewnie zależy od faceta, każdy jest inny. Jeden potraktuje to ambicjonalnie, inny będzie się cieszył, że miał udany seks :D

Gość gość
ja sie ciesze z udanego seksu , wtedy gdy dogodze kobiecie i sobie, a nie tylko sobie