Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szwagierka dokucza mi w ciąży: "ale masz brzuchol", "ciocia już jest gruba"

Polecane posty

Gość gość
Twoje dziecko bedzie mialo przesrane w szkole jak ty nie umiesz sie odezwac do jednej tepej kuurwy :D

Gość gość
15:34 nie lubię sprawiać przykrości innym, ale skoro ona ciągle mi dowalała to i ja muszę zacząć. Za miękka byłam niestety. Zgadzam się chyba z tą osobą, która pisała, że szwagierka może zazdrości czegoś...np. ona w ciąży była niedołęga, a mi ciągle mówi "oj ty masz energię, ja nie miałam..." ale też dosrywa: "nie wymiotowałaś ani razu w ciazy? to jeszcze BĘDZIESZ" a jakoś minelo 9 miechów i ani razu nie zwymiotowałam.

Gość gość
w dodatku ona wie że rodzę lada tydzien a uraczyła mnie opowieściami że jej poród to była prawie 20godzinna rzeźnia i że "już mi wspolczuje tej rzeźni, ona czula sie jak krowa" super, nie? głupia jest, ja jej unikam. strasznie prosta ta pani prawnik bez aplikacji. co innym wytyka wady i niedociągniecia.

Gość gość
Oho, kafeteryjny troll od najazdów na szwagierkę powrócił :P

Gość gość
Wiadomo , ze troll, ale matki polki lykaja

Gość gość
następne będzie prowo o bratowej :D

Gość gość
Ale przyznajcie, że się rozwinęła :D Już nie nadaje, że tamta okien nie myje i dziecko zaniedbuje :P

Gość gość
15:47 nie wiem co wam odbija...ja trollem? :) Trochę mnie to śmieszy...o szwagierce może z raz tutaj pisałam, zazwyczaj zakładałam tematy dotyczące ciązy...

Gość gość
Następny razem właśnie wytknij jej grubiaństwo słowami: "ale ty to delikatna jesteś, jak ruski czołg. Nie pomyślałaś, że może być mi przykro jak tak powiesz?". I uśmiechnij się.

Gość gość
15:51 Dobra myśl. Dziwi mnie, że ktoś może sam z siebie tego nie ogarniać, no ale są ludzie i parapety, niektórym trzeba powiedzieć wprost że coś robią źle, bo sami w życiu się nie ogarną. Za to ona wrażliwa na własnym punkcie jak mało kto. Kiedyś teściowa powiedziała jej, że bez tej aplikacji to ona na rynku pracy niewiele pohula. A ta się....rozpłakała.

Gość gość
Co ciekawego jeszcze powiesz o szwagierce? :P

Gość gość
Dawaj, dawaj, niedziela - to po wsi trudno roznosić ploty :D

Gość gość
16:07 że z chwilą obecną przestaję rozkminiać jej chore zachowania i niech spada :P

Gość gość
ojj dziecko dziecko, chciałabyś widzieć tę naszą wieś - miasto milion mieszkańców :P

Gość gość
gość dziś 15:47 nie wiem co wam odbija... x jak na razie to tylko tobie

Gość gość
gość dziś ojj dziecko dziecko, chciałabyś widzieć tę naszą wieś - miasto milion mieszkańców x ..a mentalność przysiółka :P Nie, widzę przez okno :D

Gość gość
no, tak, słoik potrafi :P

Gość gość
Śpieszę sprawdzić, co tym razem wyczyniła szwagierka :)

Gość gość
16:28 ja słoikiem nie jestem, mieszkam tu od urodzenia...ale szwagierka owszem przyjechała ze wsi na studia i już tu została. wieś z niej nie wyszła, choć ona ze wsi tak.

Gość gość
Podejrzewam ze twoja szwagierka to typowa baba jakich wiele. Która zawsze będzie zazdrościla innym kobietom. Jak była w ciąży to zazdroscila ci ze ty nie jesteś no pewnie ona wyglądała jak pasztetowa a ty nie i to ją bolało. Teraz jak jesteś w ciąży to pewnie wyglądasz lepiej niż ona bez ciaxy i to też ją boli wiec dopier...ala. typowa baba która zawsze znajdzie powód by zazdrościć innej kobiecie a to ciąży a to jej braku, a to kasy, a to pracy, a to męża itd., a to dziecka. Zepsuta pipa