Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jutro znowu do pracy

Polecane posty

Gość gość

Kolejne 6 dni w pracy, a co w niedziele? nawet nie mam z kim pogadac, z kim wyjsc. Dawno już straciłem wszelkie kontakty ze znajomymi. Już mam dość takiego zycia. Zapierdzielać 6 dni w tygodniu, a w niedziele nie mieć nawet do kogo geby otworzyć.

Kto pracuje ten pracuje typie, ja nawet nie wiem co to praca, 4 lata temu rzuciłem szkole od tamtej pory robię co chce i wstaje o której chce buahah.

Gość gość
praca czyni wolnym, mowi ci to coś? ;-)

Gość gość
JahIthBer - współczuje :< Nie pamietam kiedy ostatni raz gdzies bylem, samemu nie lubie i dziwnie sie czuje.

To może zmień zawód na taki, w którym masz bezustanny kontakt z ludźmi? :D Szybko byś zatęsknił za tym, czym obecnie się zajmujesz i niedzielą, tylko dla siebie... :classic_cool:

Gość gość
Nutka fajna :D Troszkę śmieszna, ale fajna. Mi praca nie przeszkadza za bardzo, nawet ja lubie. Wkurzam mnie to, że nie mam nic poza nią.

Gość gaajowy marucha
autor. Właśnie wróciłem z rybek. Z żonką. Nic właściwego nin złowiliśmy, ale wiesz ile znajomych socie narobiliśmy? Cisza, spokój, radio cicho gra, ryby niebiorą, ale za to brać wędkarska się powiększa. A zawody wędkarskie to już prawdziwe święto. Złowił, nie złowił, ale spędzony czas jest super. Moja żonka kiedyś mówiła że musiała by na głowę upaść, ale zrobiliśmy raz piknik z grilem nad wodą i był moment że na chwilę się oddaliłem. W tym czasie było branie. Żonka podjeła branie, a niewiedziała nawet jak się wędkę trzyma. To była największa rybka jaką tego dnia dało się złowić. Jakie to było noszenie wyżej głowy? Od tego czasu sama rzuca hasło. Autor. Pomyśl.