Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

IronicznaMysz ~ mojegrzeszki

Wiersz

Polecane posty

zostawiłeś mnie samą, a ja siedzę i czekam na ciebie, wyciągam z szuflady mój blady zeszycik, wycieram go chusteczką, rozmyślam o autopilotach, kołowrotkach, kołowrotkach! autopilotach, kołowrotkach, kołowrotkach! autopiloty, kołowrotki, kołowrotki! autopiloty! pamiętam naszą miłość, jak pierwszy nasz wspólny orgazm. przypominają mi się wtedy autopiloty, kołowrotki, kołowrotki! autopiloty!

Gość gość
Ironiczna mysz naprawdę jesteś słynna Rafalalo czy jak to się tam pisze

Gość sdfs3t4353535
Jak Was kocham, moi przyjaciele. Bo Wy zawsze przy mnie, jak modlitwa w kościele. Zawsze wierni i uczciwi, zawsze przyjaciele prawdziwi. Ale gówno prawda! O kurwa mać! W rzeczywistości na prawdę Was nie stać! W żywe oczy kłamstwem plujecie, swoje gówno na mej twarzy smarujecie! Wasz pierdolony i chory świat, to Wasz jebany, trujący kwiat! Wy go kurwy zapylacie, wy szmaty go zapładniacie. I zmutowany gęsty płód, wychodzi z łona kurewski chłód! Więc zrozumcie mnie, zrozumcie teraz, i tak odwrócicie się ode mnie nieraz! Pierdole Was i Ciebie też, odpierdol się gnoju - Ty dobrze wiesz! Teraz ja sam - sam sobie poradzę, zostawcie mnie, bo ja mam władzę. Tak w sobie myślę i tak w sobie czuję, wydupiaj fałszywcu, wydupiajcie chuje!

Gość gość
jak jesteś shemale to też cię mogę bzyknąć , mnie to już wszystko jedno

Gość gość
więc gdzie mieszkasz bo jak daleko to nic z tego nie będzie

Gość gość
szkoda bo ja Z G

Gość gość
dobra jak będziesz kiedyś w Zielonej to daj znać i bzykniemy się gdzieś w hotelu