Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasz facet umie wszystko naprawic w domu?

Polecane posty

Gość gość

Powiedzcie szczerze czy wasz meczyzna umialby zrobić remont albo naprawić np zlew?

Gość gość
ja mogę przeczyścić kobiecie kanalizę jeśli zechce

Gość gość
potrafi,duzo pieniedzy dzieki temu oszczedzamy, fachowca woła tylko wtedy gdy rzecz jest bardzo skomplikowana np wymiana instalacji elekt w domu lub brudna tj cos z kiblem :P A mało brakowało a wyszłabym za takiego co nie wie jak wiertarkę właczyć.

Gość gość
Umie, zrobił już kilka remontów, wymiana zlewu jest prosta, nawet ja to potrafię. Nauczyłam się sporo pomagając mojemu facetowi.

Gość gość
Mój mąż raczej udaje, że umie cos zrobić, a w efekcie tylko pogorszy jeszcze sprawę. A tak wogóle to nie ma chęci do robienia napraw w domu i twierdzi, że wszystko działa dobrze, co ja czepiam się?

Gość gość
Wszytko to raczej nie, ale z remontem, naprawą komputera, czy innego sprzętu nie ma większych problemów, przy okazji i ja się sporo nauczyłam, zwłaszcza logicznego i technicznego myślenia.

Gość gość
dokładnie :) ja tez sie sporo uczę pomagając mojemu ,mój nie naprawi kompa czy komórki bo kompletnie sie na tym nie zna ,ale resztę robi super,ostatnio nawet zrobił sam samiusieńki ,z niewielką pomocą 10 letniego syna łózko ,taki mąż to skarb,

Gość gość
Ale mój też nie zna się na sprzęcie agd czy telefonach, ale jednak potrafił naprawić pralkę i wymienić szybkę w moim telefonie, zawsze wyznaje zasadę że jak się chce, to można się nauczyć trzeba tylko użyć mózgu.

Gość gość
Mój niestety nic nie potrafi, ma dwie lewe ręce do wszystkiego co jest związane z naprawami, jakby wziął młotek do ręki to albo zabiłby siebie, albo kogoś postronnego.

Gość gość
A czy wy kobiety potraficie zrobić wszystko w domu? Ugotować coś naprawdę smacznego i bardziej skomplikowanego, upiec ciasto, zrobić przetwory?

Gość gość
ja d męza od łózka odpowiem zupełnie szczerze -nie umiem piec ,tzn czasem próbuje ale słabo mi to wychodzi,natomiast mój mąż to król kuchni

Gość gość
Czyli twój mąż odwala całą robotę w domu, od remontu po gotowanie, a ty do niczego się nie nadajesz. To jak wygrana w totka dla ciebie :P

Gość gość
no trochę taka wygrana :) ale sprzątam,gotuje b,dobrze,przetwory robię i myślę że jestem dobrą żoną ,poza tym pieczeniem ,co ja poradę jak on lubi siedzieć w kuchni

U mnie większego problemu nie ma jeżeli chodzi o robienie czegoś w domu, tylko z narzędziami bywa również. Niedawno musiałam szukać wkrętarki, bo jemu się nie chciało i szukałam praktycznych informacji: https://sprzedajemy.pl/poradnik/jaka-wkretarka-do-300-pln-art972 W dimu często wiele rzeczy sama muszę robić, ale facet jednak zrobi więcej, a w niektórych przypadkach jego pomoc jest wręcz nieodzowna.

Gość gość
Mój umie wszystko i lubi majsterkować. Ostatnio zaopatrzył się w nowe narzędzia takie jak wiertarka, wkrętarka i inne z tego sklepu www.alfasj.pl www.alfasj.pl.

Gość Jozo

No tylko czy wy ktore tak wychwalacie swych facetow powiedzialyscie mu kiedys to co tu piszecie ? Facet potrafi prawie wszystko gdy tylko jest to doceniane