Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paula26_

Praca w Media Expert

Polecane posty

Gość Paula26_

Hej, dostalam zaproszenie na rozmowe kwalifikacyjną w Media Expert. Ma ktos jakies doswiadczenia w tej firmie??

Gość PannaMigotka31
Ja polecam, dobrych kilka lat tam pracowalam. Zapewniaja umowe o prace, atmosfera w pracy tez byla swietna, no ale to wiadomo - zalezy na jaka ekipe sie trafi.

Gość gość
Dno i wodorosty!

Gość KarolinaHarasim
Ja tez wspominam milo. Masz dostęp do sprzetu i szkolenia, wiec generalnie nie wychodzisz na debila przed klientem tylko rzeczywiscie ogarniasz merytorycznie ;)

Gość Dyńka
ja tam pracuje. co chcesz konkretnie wiedziec?

Gość Paula26_
dzieki za odpowiedzi!! Dyńka - warunki finansowe, atmosfera, godziny pracy...

Gość Dyńka
Ojej, finansow to nie chcialabym omawiac, bo wydaje mi sie, ze wiele zalezy od Twojego doswiadczenia. Jak w kazdej pracy. Ale na pewno jest umowa o prace plus roznego rodzaju premie,dodatki. I jest tak trochę rodzinnie, w kazdym razie nie ma jakichs niedomowien, lubimy sie, idziemy sobie na rękę w roznych kwestiach. Szefostwo chyba zdaje sobie sprawe, ze w pracy spedza sie sporo czasu, wiec dbaja zeby ten czas byl dla nas znosny. Masz duzo szkolen, mozesz sie realizowac. Jak dla mnie bardzo spoko. Ale wiadomo - praca to praca i przede wszystkim musisz wykonywac swoje obowiazki;) a praca zmianowa oczywiscie.

Gość gość
na pewno musi być zajebista bo cały czas zmienia się personel i cały czas leca ogłoszenia dla chętnych,których chyba brak :-D

Gość EmilkaKremilka
"gosc", a to nie wynika raczej stad, ze ciagle otwieraja nowe filie? ;>

Gość gość
Tak. Bo do nowego sklepu Nie dadzą kogoś prosto z ulicy. Wiec przenoszą doświadczonych plus ktoś nowy do nauki.

Gość gość
Nie, mają bardzo dużą rotację pracowników bo u nich jest super :)

Gość gość
tak jak w każdym korpo, plany, plany i jeszcze raz plany sprzedażowe do wyrobienia

Gość Kamilla_Godzilla
ja mam dobre doswiadczenia, ale przede wszystkim poczytaj troche o firmie i idz przygotowana. i na rozmowie sama sie wszystkiego dowiesz ;)

Gość Gromisławka
jest fajnie, bo sie duzo uczysz, nie pozostawiaja cie samemu sobie, tylko masz szkolenia itp;p

Gość goblin1231
I jak udało się coś u nich? Bo też się zastanawiam nad robotą tam, bo kumpel pracuje i polecał,a le chętnie poznam jaieś protipy odnośnie rozmowy i wgl miejsca. Chociaż z tego co widzę, to raczej pozytywne opinie są i neutralne

Gość Paula26_
tak, przyjeli mnie :D niedlugo zaczynam, to cos skrobne wiecej. ale warunki dobre, a rekruterka przyjemna - tyle na razie moge powiedziec;)

Gość gość
pracuję tam od niedawna i powiem Ci, że z czystym sumieniem mogę polecić. mam umowę o pracę, uczciwą stawkę, młody zespół fajnych ludzi i przede wszystkim kierownika, który jest w porządku - mamy elastyczny grafik, więc jeśli np. jeszcze studiujesz, nie będzie problemu żeby to pogodzić.

Gość MońCia20
kurde, nie spodziewalam sie, ze beda az tak w porzadku opinie. chyba rozkminie zeby wyslac im cefalke, bo wlasnie kumpela mi opowiadala, ze spoko fajnie, ale jak kazdy niedowiarek weszlam do internetu zeby sprawdzic i wow :p to samo:p

Gość adix999
no ja tez tylko slyszalam o pracy tam, nie pracowalam, a prawda jest taka, ze to jest na pewno kwestia indywidualna...pewnie media expert media expertowi nie rowny chociaz faktycznie duzo pozytywnych opinii widze...ciekawe

Gość gość
W tym gdzie ja pracowalem kasa byla na czas, spoko warunki, ale nie wszyscy w teamie mi pasowali. ale to juz zalezy od ludzi a nie od firmy

Gość gostek221
Ja pracowałem przez rok i kasa była ok i na czas (ze dwa razy może była obsówa ze 2 dni), ale odszedłem, bo najlepsi ludzie z teamu odchodzili, a bez nich to juz nie było to samo. Ale generalnie polecam, bo znalazłem przyjaciół i zarabiałem zupełnie dobrze

Gość AleSandra_
ja tam pracowalam dwa lata i odeszlam tylko dlatego, ze zaoferowano mi pracę stricte w zawodzie. to byly najfajniejsze dwa lata mojego zycia, super ekipa;)

Gość gość
Ja pracuję aktualnie i jest zupełnie gites

Gość Agss

A jak wygląda kwestia socjalu pracowniczego??