Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie kupie ladne meble biale

Polecane posty

Gość gość

najbradzije podobaja mi sie białe meble. szukam zwyklej dlugiej szafki pod telewizor

Gość gość
jkk

Gość gość
W ikei zobacz

Gość gość
to nie to.

Gość Ankari
Wioleks.pl ma ładne meble, zobacz u nich, polski solidy producent mebli. Mi przysłali bardzo ładną i elegancką komodę :)

Gość gość
Ciekawe projekty jeśli chodzi o meble do salonu ma salon Burzyńscy ( www.burzynscymeble.pl ). Brałem od nich ławę i cały narożnik. Praktyczne, funkcjonalne meble, wyprodukowane z dbałością o szczegóły – wszelkie zawiasy, nóżki, mechanizmy wszystko tutaj działa poprawnie, nic się nie psuje, nie pęka obicie.

Gość gość
Od jakiegoś czasu w meble zaopatruję się w salonie Mebel Partner - www.mebel-partner.pl Mają dobre warunki, dowożą sami meble i jest dużo w ofercie modeli, które mnie szczególnie interesują, które mogę sobie w swojej restauracji wykorzystać. Bardzo dobra jakość użytych materiałów, oryginalne stylizacje i też muszę tutaj obsługę pochwalić, są dobrze zorientowani w tym czym handlują

Gość iwo653
Lubię od czasu do czasu jakiś gadżet zamówić sobie ze sklepu na stronie www.mebel-partner.pl Duży salon meblowy, mają chyba wszystko jeśli chodzi o meble dla mieszkania, firmy itp. Niedawno hokery tutaj kupowałam i wyglądają ekstra. Pierwszy raz wybrałam takie stołki do kuchni i żałuję, że tak późno. Dobrze wyglądają i są bardzo wygodne.

Gość gość
Możesz sprawdzić też w ofercie firmy www.system-sosnowiec.pl. Posiadają bardzo ładne meble w przystępnych cenach. Ja akurat białych nie zamawiałam ale myślę, że na pewno coś Ci zaproponują ciekawego.