Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pracuje w firmie, ktora w ogloszeniu o naborze

Polecane posty

Gość gość

chwali sie, ze daje uowy o prace. Jest to nieprawda, celowo wprowadzaja ludzi w blad. Ostatnio umowe dostaly 2osoby po paru miesiacach, jak po ponad roku nie moge sie doprosic, kierownik moje prosby zbywa z mina, jakby mial przed soba brudna scierke. Teraz znow 2 osoby, ktore pracuja pare miesiecy dostana umowe, a ja juz nie mam sily tak harowac. Przeszlibyscie do innej firmy na moim miejscu? (Takie same zlodziejstwo, ale inna firma w tym obiekcie)

Gość gość
dziekujeza odpowiedz. Po 12godz. tej harowki nie mam sie sily umyc, mam koszmary w nocy. A przeciez dostaje jedzenie w domu.

Gość gość
szkoda, ze wczesniej nie mialam sily zaczac czegos szukac. Ale nie bylam w stanie po poprzedniej harowce i w trakcie tej harowki.

Gość gość
praca w swiatek, piatek, niedziele bez mozliwosci dorobienia sobie.

Gość gość
gdzie pracujesz, co robisz i ile zarabiasz? teraz prawie wszędzie wyzysk. Najgorzej jest chyba na magazynach i produkcjach

Gość gość
odeszłam z tej firmy do innej, podobnej niestety, ale juz miala dosc tego chamstwa. Moze uda mi sie doksztalcic i za rok zaczac prace w szkole. Tyle, ze tu znow moze byc bezrobocie-nauczycieli zwalaniaja

Gość gość
hjk

Gość gość
jhj