Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do panów o ciąże z gwałtu

Polecane posty

Gość gość

Drodzy Panowie, a jak Wy byście zareagowali na to, gdyby np. Wasza żona/ narzeczona lub dziewczyna została zgwałcona i okazałoby się, ze jest z tego gwałtu w ciąży. Czy wolelibyście, by taką ciążę usunęła, czy wspieralibyście aż do porodu, by urodziła i oddała dziecko po porodzie? Tylko kobiety zazwyczaj o tym rozmawiają, a ja jestem ciekawa zdania panów, co by w takiej sytuacji woleli?

Gość prawictwo pospolite 152
nie , kazałbym jej poddać sie aborcji

Gość gość
To nie byłby już mój problem tylko partnerki bo na pewno bym już z nią nie był. Gwałt jest z winy kobiety - zawsze.

Gość gość
Aborcja.

Gość gość
Aborcja

Gość gość
Albo usuwa, albo nara.

Boże :D Takie odpowiedzi jednogłośnie wskazują na prymitywną społeczność "mężczyzn" z kafeterii... Sugeruję autorce popytać na innych forach, wszelako jesteśmy na portalu dla kobiet, więc facetów (a zwłaszcza tych normalnych z jakąkolwiek mentalnością ludzką i zarazem rozumem) można policzyć na palcach jednej ręki.

Gość gość
Aborcja. Jakby chciała urodzić, to momentalnie rozwód i nara 🖐️

Gość gość
A jak ona jest niewinna? Przecież to ją zgwałcono a nie ona gwałciła.

Gość gość
jacy stanowczy c***anowie,naprawde podziwiam widac ze maja ...he.ciekawe jak to sie ogolnie przeklada w zyciu.i wez sobie takiego

Gość gość
Nie uwierzyłbym w zaden g***** pomyslalbym ze sie puscila , zaliczyla wpadke i teraz chce mnie oszukac.Oczywiscie kop w zad w takiej sytuacji i tyle!

Gość gość
jacy stanowczy c***anowie,naprawde podziwiam widac ze maja ...he.ciekawe jak to sie ogolnie przeklada w zyciu.i wez sobie takiego

Gość gość
Kurwa, przecież wiadomo jakby to się skończyło, mianowicie po urodzeniu dziecka kobiecie uderzyłyby hormony do łba i za nic nie chciałaby oddać bękarta do adopcji. Wątpię czy którykolwiek facet chciałby utrzymywać dziecko jakiegoś Seby.

Gość gość
gość dziś A gdzie się szlajała?

Gość gość
Niech rodzi "gwałcicielowi" z którym się szlajała po knajpach i dyskotekach...

Ciężkie pytanie :-o Bo co w takiej sytuacji można zrobić.. Decyzja o aborcji jest zawsze sprawa kobiety bo to jej ciało i część duszy. I w zasadzie to jej decyzja. Co bym zrobił dał dużo wsparcia i zaakceptowałbym każdą decyzje . Jeśli ktoś miałby zginąć to ten co zrobił jej krzywdę zatłukł bym go gołymi rękami. Ogólnie nie mogę patrzeć jak ktoś krzywdzi kobiety aż się we mnie gotuje.. Nie życzę nikomu by musiał się z taką decyzją borykać ;-)

Gość gość
Autorko zadałaś mądre pytanie jest ono na czasie bo gdy przyjdą imigranci to wszystko możliwe liczne gwałty. Ale do tematu taką decyzję bym pozostawił żonie i bym ją wspierał był nawet przy zabiegu aborcji gdyby tak zdecydowała chyba nie w Polsce bo nie wolno. Byłem podczas porodów obu dzieci i również jestem przy wszystkich badaniach krocza. Mamy wspaniałego młodego ginekologa który bardzo szeroko omawia przy badaniu nawet pokazuje mi zawsze pobieranie cytologii i nawet pokazywał kiedyś ślad po nadżerce przy tym zabiegu byłem. Gdyby żona zdecydowała urodzić również bym był przy porodzie. Gdyby chciała oddać do adopcji czy wychowywać każdą obcję bym szanował. Bo między mną a żoną są po portu uczucia których brak w związkach.

Nareszcie jakiś normalny facet... już zaczynałam się poważnie martwić o wasz stan psychiczny, ludzkie podróby

Gość gość
Autorko zadałaś mądre pytanie jest ono na czasie bo gdy przyjdą imigranci to wszystko możliwe liczne gwałty. Ale do tematu taką decyzję bym pozostawił żonie i bym ją wspierał był nawet przy zabiegu aborcji gdyby tak zdecydowała chyba nie w Polsce bo nie wolno. Byłem podczas porodów obu dzieci i również jestem przy wszystkich badaniach krocza. Mamy wspaniałego młodego ginekologa który bardzo szeroko omawia przy badaniu nawet pokazuje mi zawsze pobieranie cytologii i nawet pokazywał kiedyś ślad po nadżerce przy tym zabiegu byłem. Gdyby żona zdecydowała urodzić również bym był przy porodzie. Gdyby chciała oddać do adopcji czy wychowywać każdą obcję bym szanował. Bo między mną a żoną są po portu uczucia których brak w związkach.

Gość gość
Dodam ...Edziaa Pozdrawiam. Ale to że tak podchodzą faceci do partnerek że traktują je wulgarnie mówiąc worek na spermę to ich wina! Brak uczuć i poszanowania partnera i nie liczenia się z nim. Widziałem będąc na jednym z badań ginekologicznych bo zawsze uczestniczę całe badanie i porody. Gdy wyszliśmy z badań to chciał mąż wejść z żoną lecz ona go zignorował mówiąc czekaj bo to intymne badanie. On do nie to do intymności jest ginekolog nie ja odrzekła tak i zamkła drzwi za sobą. Facet się wściekły i wyszedł z nami siadł w samochód i odjechał a był oddalony o okołotrzedziesci km wwidać było po rejestracji. Więc nie dziwmy się że zdradzają bo facet ma prawo do intymności z kochanką. Nigdy nie zdradzę bo mam mądrą żonkę.Do tego żona nie miała nikogo przedemą i ja również nie miałem innej. We Francji to normalne obecność partnera przy badaniu czy porodzie ba nawet ginekolog ma zawsze dwa krzesła i wszystkie pary chodzą razem. Raz wchodziły do gabinetu dwie dziewczyny widocznie mąż nie mógł być to była siostra lub koleżanka która wszystkiego widzi bo jest gabinet bez parawanu bo i poco skoro wchodzą razem.

Gość gość
Dodam że nie mam suki lecz dziewczynę teraz żonkę i nigdy sama beze mnie nie chodziła po imprezach tak samo ja bez niej nigdzie nie chodzę. Gdyby sama chodziła po imprezach by ze mną nie była! !! Tylko szmaty mając chłopaka czy męża chodzą same na imprezy!

Debilu wyżej! Gdybyś uruchomił czasem ten swój jeden obszczany zwój mózgowy to byś się domyślił, że gwałty są nie tylko na imprezach. Takie rzeczy mają miejsce w biały dzień! Mam rozumieć, że twoja dziewczyna nie rusza się z domu przez 24h/7 żeby jej nikt nie zgwałcił jak jakaś muzułmanka?

Gość gość
Emm, ciężka decyzja ale chyba.... Z*********M ŻONKĘ I TEGO BĘKARTA NA RAZ. 🖐️

Gość gość
Skromnych nie gwałcą, a kobieta kusić to ma w domu a nie na ulicy, także gdyby ją zgwałcono to robimy papatki

Gość gość
To decyzja, którą powinna podjąć wyłącznie kobieta, którą to nieszczęście spotkało. Gdyby moja ukochaną ktoś tak skrzywdził i przemocą zapłodnił, wspierałbym ją w każdej decyzji jaka by podjęła. Nawet gdyby z powodów moralnych nie chciałaby aborcji i zdecydowała się urodzić dziecko swojego oprawcy to sadzę, że uznałbym to dziecko za swoje i wychowywał jak swoje. Jest w tej sytuacji coś okropnie przykrego i bolesnego, ale kochając kogoś naprawdę w momentach tak dramatycznych powinno się umieć poświęcić.

Gość gość
gość 2016.07.31 Uwielbiam debili twojego pokroju :D . Wg policyjnych statystyk, to właśnie tzw. szare myszki są gwałcone najczęściej. Gwałciciel jest zazwyczaj takim samym g_wnojadem, jak ty i boi się seksownych kobiet.

Gość gość
gość 2016.07.31 Uwielbiam debili twojego pokroju :D . Wg policyjnych statystyk, to właśnie tzw. szare myszki są gwałcone najczęściej. Gwałciciel jest zazwyczaj takim samym g_wnojadem, jak ty i boi się seksownych kobiet.

Gość gość
Rany.. slow brak, rece opadaja.. Skromnych nie gwalca.. Co ??

Gość gość
" Czy wolelibyście, by taką ciążę usunęła, czy wspieralibyście aż do porodu, by urodziła i oddała dziecko po porodzie? " A czemu tylko aborcja lub oddanie dziecka do adopcji pieprzona cholero? Czemu kobieta nie mogłaby wg ciebie urodzić i ZATRZYMAĆ??? Może jesteś kimś w rodzaju stereotykowej rzymskokatolickiej zakonnicy z Irlandii?

Gość gość

Kazałbym jej usunąć albo się rozstajemy,nie zamierzam wychowywać gówniaka jakiegoś śmiecia,który inaczej nie miał jak zamoczyć.A ty edzia zamknij mordę,wy baby się szlajacie gdzie popadnie,ubrane jak ..., a potem płacz że zgwałcił.Ehh baby to bezmózgie ścierwa...