Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomoże mi ktoś znaleźć piosenkę?

Polecane posty

Gość gość

Polska piosenka, taka raczej wolna, ale za cholerę słów nie pamiętam, wydaje mi się, że coś było w refrenie "pomiedzy nami ląd" czy jakoś tak. Spiewa facet, jak dla mnie mało wyraźnie:P Może ktoś coś wie, kojarzy? Będę wdzięczna.

Gość gość
Jolka, Jolka - budki suflera? z ktrego roku? gdzie to slyszalas? czy to jakis nwoy hit, grany naokraglo w radio, klubach itp?

Gość gość
krzysztof kiljański & kayah - prócz ciebie nic

Gość gość
to nie jest stara piosenka chyba, a na pewno żaden przebój jak "Jolka", bo to bym znała. Słyszałam u znajomego w telefonie, niestety nie wyraźnie, ale taka dość wolna piosenka w refrenie coś było o "między nami" bądź "pomiędzy nami" oraz ląd a może lotnisko hehe:D kurde no nie pamiętam, ale śpiewał to facet na stówe i myślę, że w radiu nie raz leciała.

Gość gość
piosenkę śpiewa facet nie w duecie, a więc to nie jest Kayah i Kijański. Dziekuję jednak za zainteresowanie.

Gość gość
Lecimy k***a tutaj - Bonus BGC :D

Gość gość
Nie miałeś nic prócz dwojga rąk, no, powiedz, co jej mogłeś dać? Chciałeś zabrać ją na inny ląd. Nie miałeś nic prócz dwojga rąk, no, powiedz, co jej mogłeś dać? Chciałeś zabrać ją w daleki świat. I miałeś sen, niedobry sen, że między wami wyrósł las, że między wami mroczna dal. I miałeś pełne pracy dni, no, powiedz, co jej mogłeś dać? On miał czas.

Gość gość
niestety to nie ta piosenka:( całkiem inny klimat, muzyka wolniejsza.

Gość gość
To zapytaj się kolegi co puszczał.

Gość gość
zapytałabym ale wyjechał dzisiaj i telefon ma wyłaczony bo jest na wakacjach:(

Gość gość
nie ma kolega FB, maila, kompletnie nic? tylko telefon, ktory akurat na cale wakacje wylacza? to sobie poczekasz az wroci.

Gość gość
ma FB i maila, ale na wakacjach po pierwsze nie korzysta, apo drugie to była jedna z wielu piosenek w jego telefonie. Przecież nie będzie w wakacje całej listy przeszukiwał by mi znaleźć piosenkę:D No nie zostaje mi nic innego jak poczekać, ale strasznie mi ta piosenka chodzi po głowie, chyba wiecie jak to jest:P