Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JEZUS LUDZIE zakochalem się. Pomóżcie proszę

Polecane posty

Gość gość

Ona jest rok starsza ode mnie . Kiedyś bardzo mi się podobała, ale miała chłopaka i wyjechała na studia i jakoś mi przeszło to zauroczenie. 3 dni temu spotkaliśmy się i gadaliśmy godzine, niby o niczym poważnym,ale tak fajnie nam się rozmawiało jakbyśmy się znali od dawna i mnóstwo tematow. Były ukratkowe spojrzenia z obu stron 2 razy nawet nasze oczy się spotkały i ujrzałem jej oczy błyszczą ( nie wiem czy to coś znaczy ). Ona nie byla niezainteresowana bo zadawała dużo pytań. Wiem że to żałosne , że tak szybko to się stało , ale zakochałem sie w niej mimo że się broniłem . Czy to że tak dobrze nam sie rozmawialo, spojrzenia i blysk w oczach może oznaczać że coś miedzy nami jest ? Jak myślicie? Bardziej mi zależy na opiniach kobiet, ale faceci też mogą się dołączyć o ile będą poważne.

Gość gość
Witam ja jestem kobietą i Ci napiszę poważnie, nie wiem Ile Wy macie lat, ale Ty jesteś niepoważny, przeczytaj jeszcze raz, co Ty piszesz?to że spotkaliście się rozumiem raz?i Ty piszesz o spojrzeniach i błyskach w oku?ok po pierwsze za!wcześnie na ocenę, co jeśli Ty wyolbrzymiasz i ta dziewczyna Cie tylko lubi?pisałeś że ma chłopaka sprecyzuj.ma czy nie?bo jeśli tak to kaput i traktuje Cie jak kolegę.

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
23 , chlopaka miala 5 lat temu zanim pojechala na studia. znamy sie juz jakis czas, ale nigdy nie utrzymywalismy blizszego kontaktu . Kiedys kolega , ktory zna ja blizej mowil mi ze ja jej sie podobam

Gość gość
To ja z 21:54 1.kiedy Ty się broniłeś przed tym uczuciem? Kiedyś kolega Ci powiedział Że Ty Jej się podobałeś? Więc dziewczyna pojechała na studia ze swoim chłopakiem?czy poznała Go tam mniejsza z tym,więc nie wiem czy Twój kolega kłamał, żeby Ci nie zrobić przykrości, jeżeli nie kłamał to znaczy że dziwna ta dziewczyna i nie wiem jakie ma zamiary,coś więcej napisz.

Gość gość
bylem w niej zakochany, ale okazalo sie za ma chlopaka wiec odpuscilem, pozniej ona wyjechala na studia i oni sie rozstalia ( nie wiedzialem o tym ) ja w tym czasie zylem swoim zycie probujac o niej zapomniec. Gdy ja widyawalem co jakis czas to uczucie wracalo , ale myslalem ze ona nadal z nim jest wiecnie robilem sobie nadziei. Po jakims czasie kolega powiedzial , ze wpadlem jejw oko i ze sie pytala o mnie . A że ja wtedy juz sie odkochalem ( ,a raczej tylko taktak mi ise wydawalo ) to mnie to obeszlo, dopiero ,gdy na siebie wpadliśmy to zrozumialem, ze jeszcze mi nie przeszlo . Poszlismy na spacer i niby bylo ze mna , przez te 3 dni staralem sie o iej nie myslec ,zeby uczucie nie odzylo, ale nie udalo sie , wytrzymalem tylko 3 dni

Gość gość
To znowu ja z 22 :26 aha a można wiedzieć skąd Twój kolega wie że Ty tej dziewczynie wpadłeś w oko bo tylko zapytała o Ciebie? Czy oni się spotkali? potem piszesz że wpadliście na siebie ale to był przypadek? Sorry ze się pytam ale pamiętaj ze ja Ciebie nie znam a nie chce się pomylić.

Gość gość
oni sie znaja ze szkoly , nie sa przyjaciolmi ale dobrymi znajomy, kiedys mieszkali w jednym bloku,pytala czy kogo mam itd, ale to bylo kilka miesiecy temu ,gdzie ja myslalem ze mi pszeszlo, a wpadlismy na siebie 3 dni temu i poszlismy na spacer

Gość gość
Ja22:54 chciałabym mieć takie problemy :-) a tak poważnie skoro kolega Ci powiedział a Ty mu ufasz, powiedz Jej co czujesz, nie jest za wcześnie znacie się trochę, myślę też że to spotkanie nie było przypadkowe, tylko Ona tak zrobiła żeby było :$ ale to są moje przypuszczenia, jeżeli masz wątpliwości możesz przecież spotkać się z Nią kilka razy i wtedy Jej powiedzieć.

Gość gość
Postaraj sie :)

Gość gość
Umów się z nią:)

Gość gość
watpie zeby to specjalnie zrobila bo po tym jak o mnie pytala kilka miesiecy temu nie dostala zadnej odp tylko zostala tak jakby zignorowana poniewaz ja koledze odp tylko ,, aha " to stwierdzila pewnie ze nie jastem nia zainteresowanywiec raczej by sobie odpuscila . A co do nastepnego spotkania to nie wiem co zrobic. Nie robie sobie zadnej nadziei bo to byla zwykla rozmowa bez powaznych tematow jak na randce wiec boje sie ja zaprosic na drugi spacer bo nie wiem jak ona odebrala ta rozmowe , a ja nie chce sie wyglupic zapraszajac ja po raz kolejny bo pomysli ze zrobila mi nadzieje tym spacerem. Nie wiem jak zachowac rownowage w tym

Gość gość
dlatego w opisie historii zapytale czy blysk w oczach, spojrzenia i to ze rozmawialo nam sie jak bysmy sie dobrze znali czy to cos znaczy

Gość gość
Ja23:11 dzięki postaram się:-) życzę Wam wszystkiego dobrego:-) dobranoc i nie myśl tyle bo zakochany też musi być wyspany :-D

Gość gość
w czym sie postarasz ?

Gość gość
23:38to ja to teraz piszesz konkretnie jesteś młody a ja jestem trochę starsza i wiem, jakie są kobietki :wytłumaczę Ci po co miałaby się pytać o. CIEBIE jakby Jej na Tobie nie zależało?to że to było kilka miesięcy temu to co? nie wiesz, co czuła, kiedy Ty powiedziałeś aha do kolegi, ale to.powiedziałeś do kolegi,a nie do NIEJ dlatego Ci napisałam czy Mu ufasz pamiętaj że zerwała z chłopakiem, odbieram to tak, że potrzebowała czasu, żeby o tamtym zapomnieć, bo nie.wiesz co się między nimi wydarzyło.No a potem wpadła na Ciebie :-) umów się z Nią, może kino, bo w deszczu to mało romantycznie:-D a

Gość gość
Ja to pisałam do gościa 23:16bo napisałam wyżej do ciebie ze chciałabym mieć takie problemy i pewnie o to komuś chodziło a jak nie to przepraszam za.pomyłkę:-D

Gość gość
Zgadzam się kino, to dobra opcja wybierzcie razem film, nie musisz za wiele mówić, po prostu zapytaj, czy ma ochotę pójść, bo w sumie dawno nie byłeś i pomyślałeś o Niej, że razem moglibyście pójść.zapytaj kiedy ma czas i czy czasem nie ma innych planów.Takie jest życie trzeba ryzykować, nie wiem co masz się ośmieszyć?to zaproszenie do kina, zobaczysz czy Ci odmówi czy nie.

Gość gość
Bosche nie będę po Tobie jechać bo widać ze jesteś wrażliwy, ja się podpisuje pod tymi odpowiedziami, jeszcze dodam, że Twoja ukochaną dobrze się zachowała ponieważ nie poleciała do Ciebie od razu po zerwaniu, tylko po pewnym czasie poszła się na Twój temat,podpytac co dla mnie to trochę dziecinne, bo powinna Ciebie się zapytać,czy kogoś masz, no ale ja za młodzieżą nie nadążam,o jakich poważnych tematach na randkach się gada? zachowuj się naturalnie jak na tym spacerze,po za tym możesz powiedzieć jej jakiś kkomplement,albo że jesteś nieśmiały w sprawach sercowych coś w tym stylu, odprowadzić do domu, nie licz na to ze ona ma się domyślić co ty czujesz, bo to jest najgorsze co facet według mnie może zrobić.

Gość gość
Gościu jakie ty masz problemy żal...

Gość gość
nie mam problemu ze smialoscia, ale nie poruszalem z nia powaznych tematow bo jej za dobrze nie znam i nie bedeod samego oczatku pkazywal jak barzo mi na niej zalezy bo to ja sploszy

Gość gość
Witaj to ja z 23 :42 albo nie mówisz wszystkiego ,albo ja Ciebie nie rozumiem , czego Ty oczekujesz ? że ktoś ma tutaj stwierdzić , czy po spojrzeniach, błyskach w oczach i miłej rozmowie , czy coś między Wami jest? a skąd ja mam to wiedzieć ?! musiałabym poznać tą dziewczynę , napisałam Ci wczoraj ,że równie dobrze mogła być ,tylko miła i tyle , żeby to sprawdzić ,czy między wami coś jest trzeba się umówić , a nie zgadywać , co mogłoby być ,a co by było gdyby ... a po za tym wczoraj o 22:08 napisałeś ,,23 , chlopaka miala 5 lat temu zanim pojechala na studia. znamy sie juz jakis czas'' dzisiaj piszesz o 10 :18 ,,nie mam problemu ze smialoscia, ale nie poruszalem z nia powaznych tematow bo jej za dobrze nie znam'' no to znasz Ją czy nie ? nie możesz po prostu zaprosić Ją do kina? porozmawiać na luzie , skąd wiesz ,że Ona się spłoszy skoro za dobrze Ją nie znasz? a może znasz? dlaczego i z jakich powodów zakładasz z góry co będzie? Ty nie wiesz tego , jak ktoś zareaguje , czy Ty mnie rozumiesz , co ja do Ciebie piszę ?

Gość gość
znam ja dlugo ale nie znam jej blizej na tyle zeby mowic o rzeczach o ktorych rozmawiam tylko z kims kogo dobrze znam. A to co moze byc to wiem z doswiadczenia ze co za szybko to znaczy ze dobrze. Lepiej jest jak dluzej narasta wtedy dluzej trwa

Gość gość
to ja 10:49 piszę te godziny żebyś wiedział z kim gadasz i szczerzę staram Ci się pomóc bo o to prosisz w tytule : nie będę się śmiać , bo wiem ,że dla Ciebie jest to ważne , tylko problem w tym ,że Ty nie masz doświadczenia , proszę Cię nie wrzucaj wszystkich kobiet do jednego worka , nie patrz na to co było kiedyś , tylko na to co jest tu i teraz ,jaką masz teraz sytuację . A teraz coś piszę Ona do Ciebie , czy Ty do Niej ? Rozmawialiście jeszcze po tym spotkaniu?

Gość gość
minely 3 dni od spotkania , ona juz wrocila do miasta gdzie studiuje, a numeru tel od niej nie wzialem

Gość gość
nie bede wyznawal swoich uczuc dziewczynie, ktora nie zdazylamnie dobrze poznac i z ktora prowadzilem tylko luzna rozmowe

Gość gość
to ja 11:06 To może z innej beczki zadam pytanie ,czego oczekujesz? Jak mam Ci pomóc ? nawet jeśli ,ktoś inny Ci odpowie ,czy to spotkanie z ,, luźną rozmową '' coś znaczyło , czy nie, to jakie to będzie miało znaczenie dla Ciebie ? skoro , nie masz z Nią kontaktu i nie wiadomo kiedy Ona wróci ..

Gość gość
Odkochaj się

Gość gość
wroci bo czesto przyjezdza

Gość gośćss
Ehhh