Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Partner spod znaku wagi, ma lub miała któraś z Was?

Polecane posty

Gość gość

Mam partnera spod znaku wagi- juz drugiego spod tego samego znaku i bardzo sie dziwię, ze c***anowie są aż tak do siebie podobni z charakteru. Czy któraś z Was miała partnera lub męża wagę? jakie miał cechy charakteru? Bo jestem ciekawa, czy znak zodiaku może mieć wpływ na niektóre podobieństwa.

Gość gość
Ja mam Wagę :) Jakie cechy ma Twoja Waga ?

Gość gość
niespecjalnie wierze w astrologie ale mam od 17 lat cudownego męża wagę ,ma swoje małe wady wiadomo,ale ogółem to cudowny człowiek,w domu wszystko zrobi,nie lubi łazić z kumplami ,dla niego szczęście to spędzany czas z rodziną ,wspólne obiady,kolacje,ciągle wymyśla cos fajnego chociaż nie jest bardzo zaradny zawodowo,ale np budzi nas wczoraj i mówi że mamy wziac to i to i spotykamy się w garażu ,zabrał nas na taką piękna polanę a w aucie miał schowane gry planszowe ,namiot i pełen kosz jedzenia i wina.

Gość gość
Mój facet Waga to żywioł, wiecznie w ruchu. Bardzo zaradny zawodowo, wesoły, energiczny, niestety najbardziej zakochany sam w sobie. Wesoły, towarzyski az za bardzo, uwielbia kobiety :O Typowa waga, raz kochający do rany przyłóż, a za jakis czas kawał ch...nie zwracającego uwagi, że kogoś depcze. I tak w kółko. Raz szala przechyla się na faceta cudo, a raz kawał sk... :O

Gość gość
Mój waga- ten obecny i poprzedni mieli takie cechy: z negatywnych- bardzo czarujący,ale kobieciarze, flirciarze. Egoistyczni, manipulatorzy, trochę narcystyczni.

Gość gość
Tak, tak- to tak ja ci moi obydwaj- też- raz cudownie kochajacy,a za jakiś czas potrafiący zranić, nie liczący sie z uczuciami. W towarzystwie kobiet i jeden i drugi błyszczy.

Gość gość
Autorko u mojego wszystko się zgadza. Narcystyczny kobieciarz, flirciarz , czarujący egoista i manipulant .

Gość gość
no więc widzicie znak zodiaku nijak sie ma do człowieka ,mój waga jest serio niemal ideał ,a np ponoć faceci panny są cudowni ,nooo moja siostra ma pannę i już dwa razy w ciągu trzech lat małżeństwa ja uderzył,a wszędze piszą jakie to męskie panny czułe oddane ,dobre

Gość gość
Raczej Twój odbiega od normy, bo u tamtych się zgadza :)

Gość gość
Facet waga nie do związku, lubi zdradzać i ogólnie ciężki typ, trzeba mieć sporo nerwów żeby z nim wytrzymac.

Gość gość
Miałam męża wagę i potwierdzam- straszny podrywacz, manipulator potem okazało się, ze i zdradzacz. Rozwiodłam sie.