Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ona się wykr?

Polecane posty

Gość gość

Ostatni zaproponowałem dziewczynie spotkanie to odmówiła mówiąc ze nie ma czasu. Teraz znów napisałem a ona odpisala- weeken minął mi spokojnie właśnie wróciłam z kina i robię sobie kąpiel :) A co do spotkania to jeszcze nie wiem kiedy będę mogła sam ci znać jak będę miała trochę więcej czasu ☺olewa mnie?

Gość gość
I jeszcze była w kinie a nawet nie napisała z kim... spotykała się ze mna normalnie do tej pory...

Gość gość
Olewa Cie :( chciaż my kobiety mamy czasem naprawde durne pomysły może jej sie wydaje ze swoim zachowaniem Cie zmotywuje albo cos rownie głupiego.

daj sobie spokój bo ośmieszasz się. gdy dziewczyna się zakocha to jest gotowa wszystko zrobić nawet swoją własną rodzinę olać co uważam za idiotyzm, ale tak jest.

Gość gość
Wiesz co , moze nie tyle olewa co daje ci delikatnie do zrozumien w nadzie ze jestes inteligentny i umiesz czytac miedzy wierszami ,ze nie jest toba zainteresowana. Tez tak robilam to wiem

Gość gość
AUTORZE odwrocmy sytuacje. Gdyby ta dziewczyna chciala sie z toba spotkac to czy ty tez bys tak odwlekal spotkanie z nia?