Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

teściowa dzwoniła przed chwilą że boi się sama spać

Polecane posty

Gość gość

że w domu są duchy, fiksum dyrdum

Gość gość
I co, prosi żeby synek do niej przyszedł do łóżka? :D

Gość gość
To kup jej maskotkę... najlepiej jakaś " umięśniona" z sex schopu :-)

Gość gość
23:43 oczywiście że synka by chciała...już mi nie raz mówiła, że "kiedyś to były czasy, syn po mnie światło zgasił jak zasnęłam, a teraz nie mam nic...nie ma kto ze mną wieczorem obejrzeć telewizji" czyli stawiała mnie w świetle jakbym była złodziejką jej jedynego szczęścia. Robiła takie szopki, że żenada to mało powiedziane.

Gość gość
W ogóle to wkur...wia mnie fakt, że ona przez ostatnie 35 lat swojego życia nie potrafiła postarać się chociaż poszukać sobie jakiegoś towarzysza. To dziwne. Bo ubierać to się ubiera kompletnie nie na swój wiek, maluje się, modnisia taka jest, taka "do przodu", bez przerwy ogląda jakieś filmy z podtekstem erotycznym, burleski, romanse, a chłopa jak nie było tak nie ma. I ma problem że synowie się wyprowadzili, a ja mam najbardziej prze....srane bo mój był jeszcze stanu wolnego jak ten drugi się ożenił więc ona sobie postawiła mojego jako "ostatnią pociechę" i mnie teraz traktuje jak zło konieczne.

Gość gość
Miała wygodnie z synem bo ten z braku kobiety, pomagał matce. Woził ją po centrach handlowych, po lekarzach, zakupy robił, z własnej kieszeni coś zapłacił nie raz, przyjeżdżał co chwila na kawki, spał tam w weekendy i w każde święta, a teraz odciął trochę pępowinę, bywa tam rzadziej to ona uważa że to przez to że ma kobietę i że ona teraz nieszczęśliwa. Mam dość słuchania tego pier...olenia

Gość gość
I żeby nie było, popieram pomaganie samotnym rodzicom, ale wszystko ma jakieś granice! Nie można oczekiwać że syn nie założy rodziny, nie znajdzie miłości, bo MA NIANCZYĆ SWOJĄ MATKĘ. Najlepiej z nią mieszkać, jak wydawać, to tylko na nią, hołubić ją, perfumki wybierać, dyskutować tylko z mamusią. Ona mnie traktuje jak rywalkę! Nie można myśleć, że syn będzie jak mąż. A ona tak sobie to umyśliła! Przedstawia mnie jako twórczynię swojej "niedoli" ://///

Gość gość
niestety Autorko trafilas na egzemplarz zwany matka zaborcza, matka bluszcz, samotna matka synka. Najgorszy typ matki w konfiguracji synowa-tesciowa. cierpkie momenty zwlaszcza na poczatku, zastanow sie czy wiesz w co sie pakujesz bo jak on jej nie ustawi to ciagle tak bedzie. zakladam ze 'tesciowa'to znaczy przyszla tesciowa a ty uzywasz skrotu myslowego i nie jestescie jeszcze malzenstwem?

Gość gość
Ludzie to obesrane tepe przyglupy hihi :D

Gość gość
Wymyśl coś, żebyście się z mężem przeprowadzili dalej. Ja znalazłam świetną, dobrze płatną pracę 260 km. od miasta, w którym mieszka jego mamusia, po ok 2 miesiącach on do mnie dołączył, a teraz już niedługo kończymy spłacanie kredytu mieszkaniowego. Pomogło.

Gość gość
Czy tutaj są jakieś normalne małżeństwa z normalnymi rodzinami, pytam, bo potrzebuję porady, ale od tych co są normalne z normalnymi teściowymi?

Gość gość
przeciez to prowo 0/10

Gość gość
Ciekawe jaka ty kiedys bedziesz, jak zostaniesz np. wdowa...

Gość gość
16.32 ---- zgadzam się w 100%