IronicznaMysz ~ mojegrzeszki 0 Napisano Lipiec 31, 2016 I koniec tematu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inaccessible89 568 Napisano Sierpień 1, 2016 Czemu wklejasz swoje nagie zdjęcia? Myślałem, że masz więcej klasy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IronicznaMysz ~ mojegrzeszki 0 Napisano Sierpień 1, 2016 Jakby Ciebie facet rzucił, to by w Tobie pewnie też byla taka desperacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IronicznaMysz ~ mojegrzeszki 0 Napisano Sierpień 1, 2016 Wiem, co o mnie myślisz. Trudno, nie muszę być lubiana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inaccessible89 568 Napisano Sierpień 1, 2016 Tak się składa, że ostatni mnie rzucił... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IronicznaMysz ~ mojegrzeszki 0 Napisano Sierpień 1, 2016 kiedy to było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inaccessible89 568 Napisano Sierpień 1, 2016 Ponad rok temu. Ale już po 2 tygodniach się ucieszyłem. A Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IronicznaMysz ~ mojegrzeszki 0 Napisano Sierpień 1, 2016 tydzień temu. nie mogę się pozbierać po tym, ale jestem już na zupełnie innym etapie, mam go gdzieś. teraz mam etap desperacki. czyli tinder i randki, stałam się bardzo wymagająca i wredna dla facetów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inaccessible89 568 Napisano Sierpień 1, 2016 Nie za szybko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IronicznaMysz ~ mojegrzeszki 0 Napisano Sierpień 1, 2016 nie wyobrażam sobie żałoby trwającej cały miesiąc. szczególnie wtedy, kiedy jest lato. choć każdy przechodzi to inaczej. u mnie nastrój zmienia się z tygodnia na tydzień, więc ze mną nigdy nie wiadomo. może w przyszłym tygodniu już nie będzie we mnie tyle jadu i przejdę do następnego etapu. ważne, że ex już wyniósł rzeczy z mojego mieszkania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inaccessible89 568 Napisano Sierpień 1, 2016 Nie chodzi mi o żałobę, choć w przypadku miłości, a nie przyzwyczajenia i urażonej dumy, zwykle smutek trwa dość długo. Chodzi mi o czas na przemyślenie błędów popełnionych w związku i wyciągnięcie odpowiednich wniosków, by ich nie powtórzyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IronicznaMysz ~ mojegrzeszki 0 Napisano Sierpień 1, 2016 wyciągnęłam wnioski. takie jak na przykład, że otwarty związek prowadzi do tego, że taki facet pójdzie sobie do kobiety z pochwą, bo jego shemale mu już nie wystarcza. choć to sformułowanie "jego" brzmi jak posiadanie mnie, a ja nie jestem rzeczą. przepraszam, źle dobrałam słowa. ale wiesz o co mi chodzi. kiedyś byłam trochę inna. facetów trzymałam na długiej smyczy. jeżeli można byłoby to nazwać smyczą. zawsze mu mówiłam "sluchaj, jeżeli nie podoba Ci się moje ciało, to pójdz. mam kolezanki, one są 100 % kobietami z pochwami. ja Ci wybacze i pozwolę zostać w związku". ale to bylo kilka lat temu, ja wtedy wygladalam jak ostatnia sierota i hormony mnie strasznie oszpecily, bylam gruba i w ogole. dobrze, ze mam juz to za soba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IronicznaMysz ~ mojegrzeszki 0 Napisano Sierpień 1, 2016 wiesz, ja każdej sytuacji staram sie znalezc jakies wyjscie. szybko akceptuje sytuacje. jezeli bym byla biedna i musiala splacic dlugi. to poszlabym do pracy za te nedzne 1500 zł i jakos bym zyla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inaccessible89 568 Napisano Sierpień 1, 2016 Otwarty związek to nie związek. Nie chcę grzebać Ci w prywatnych sprawach, ale dla mnie niezrozumiałe jest bycie shemale, czyli bycie na pograniczu. Rozumiem transseksualizm czyli urodzenie się w ciele niewłaściwej płci, ale o Twoim przypadku nie wiem niemal nic. Mam wrażenie że się pogubiłeś/aś (jak wolisz) i życzę Ci znalezienia właściwej drogi. Ja swoją już znalazłem. A to, że nikt poza mną na razie nie chce nią kroczyć to już inna sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inaccessible89 568 Napisano Sierpień 1, 2016 Ja jestem nieco nadwrażliwy, ale radzę sobie z tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IronicznaMysz ~ mojegrzeszki 0 Napisano Sierpień 1, 2016 posluchaj takie osoby tez sa i nikomu krzywdy nie robia. ja przynajmniej nie slyszalam, zeby shemale cos komus zlego zrobila. no przynajmnie ja nikomu nie zrobilam zadnej krzywdy. wszystkich ktorych znam zyja i mnie lubia, a ja lubie ich. ja uwielbiam ludzi. mozesz mnie nazywac jak chcesz. ja rok temu zmienilam dokumenty i prawnie jestem juz kobieta i mam prawo do operacji zmiany plci. ale na jakis czas zostawiam jeszcze swoje meskie organy, bo po prostu one mi nie przeszkadzaja. ja od hormonow nawet libido nie mam, co jest lekkim problemem, bo tez dlatego mnie moj ex opuscil. bylam oziebla sexualnie. szczerze to teraz nawet jeszcze bardziej jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inaccessible89 568 Napisano Sierpień 1, 2016 Czyli bardziej szukasz czyjegoś ciepła niż seksu. Może warto się z tym kimś najpierw poznać i zaprzyjaźnić? Jeśli nie szukasz seksu, czemu wstawiasz nagie zdjęcia? Nie jesteś głupia, masz pewne poczucie humoru, czemu grasz tak nisko? Czemu się zniżasz do tego poziomu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IronicznaMysz ~ mojegrzeszki 0 Napisano Sierpień 1, 2016 ta nagość to i tak pikuś, co jest na tym Tumblr. widziałam duże dziwniejsze rzeczy, ale znam granice dobrego smaku. zdjęć z płynami ustrojowymi nie będę wklejała, bo takowych nawet nie mam. może rzeczywiście przesadzam. choć dużo ludzi robi takie zdjęcia i wrzuca do internetu. wiem, jest to poziom bardzo niski. ale popatrz jaki jest ten świat. teraz jedyne co wyprzedza chyba erotyke, to pokemon go. czy to dobrze? nie wiem. kij zawsze ma dwa końce. ta gra moim zdaniem ogłupia i doprowadzi do katastrofy prędzej, czy później. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inaccessible89 568 Napisano Sierpień 1, 2016 Granice dobrego smaku już przekroczyłaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IronicznaMysz ~ mojegrzeszki 0 Napisano Sierpień 1, 2016 moze i racja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inaccessible89 568 Napisano Sierpień 1, 2016 Wywal te zdjęcia. Zamieść ładne, artystyczne portrety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IronicznaMysz ~ mojegrzeszki 0 Napisano Sierpień 1, 2016 Ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jacek Dąbek z Sosnowca 0 Napisano Sierpień 1, 2016 Facet odkrył, że masz siusiaka między nogami i uciekł? Tak było, Dagmarze Kukawski? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IronicznaMysz ~ mojegrzeszki 0 Napisano Sierpień 1, 2016 On to wiedział już od 2011 roku, kiedy sie poznalismy i mu sie to podobalo. Coz za durne pytanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 1, 2016 Dlaczego się podszywasz pod Rafalala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach