Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny czy do pieniędzy dla młodych

Polecane posty

Gość gość

I pamiątki można dać prezent płaskorzeźbę na ścianę matki boskiej z Józefem i dzieciątkiem? Jest piękna, z drewna, ręcznie robiona. Czy lepiej nie?

Gość gość
Jak młodzi lubią takie klimaty i wiesz, że im się to spodoba to tak. Jeśli nie wiesz to daruj sobie. Mnie by takie coś nie przypadło do gustu.

Gość gość
Ja bym to wywaliła na strych, bo mnie takie klimaty nie bawią zupełnie. Pewnie paskudny kurzołap, tyle że nie durnostojka a durnowiśka.

Gość gość
jak sa wierzący to im się na pewno spodoba. Mi by się podobalo. Sama cos takiego dostałam, ale na urodzenie dziecka i mi się bardzo podoba :)

Gość gość
Jak młodzi mają po 80 lat i biorą ślub w moherowym berecie to pewnie.

Gość gość
jestem wierząca, ale cos takiego by mi się nie podobało. Nie rozumiem, co ma mieć wiara do gustu

Gość gość
ja mam 29 lat i mi by się podobalo, nie rozumie co wiek ma do tego. wolalabym cos takiego niż np. kwiaty, wino, reczniki itp...

Gość gość
Jestem wierząca i to byłobu dla mnie kłopotliwe, bo wiara a wystrój domu to inne sprawy, a z powodu tego prezentu miałabym kłopot - wyrzuty, że nie chcę eksponować tego "obrazu" i niechęć do wieszania czegoś co mi nie pasuje do wystroju...

Gość gość
9.43 tu nie chodzi o gust, ale niewierzącemu kupi taki prezent tak? pomysl trochę to nie boli!