Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chude nogi nogi

Ponóżcie jaka sukienka do chudych nóg

Polecane posty

Gość chude nogi nogi

? Wesele tuż tuż, a mi płakać się chce, bo sukienka to mój koszmar. Tak bardzo się wstydze odsłonić moje patyki:-( Nie mam pojęcia jaki krój w ogóle ma być sukienki. Zawsze miałam suknię maxi i każdy mowil , ze jestem zakonnicą i nóg nigdy nie pokazuje. Mam 26 lat. Pomozcie załamanej mamie.

Gość gość
wrzuć fotkę figury. :)

Gość gość
To kup długą, teraz są bardzo modne. W jakimś pastelowym kolorze, byle nie białą.

Gość gość
A co to, jakiś obowiązek pokazywania nóg jest? Daj spokój, jak masz się źle czuć z gołymi giczałami, to wbijaj się w jakąś z******tą sukienkę maxi i czuj się jak milion dolarów ;) Pozdrawiam i udanej zabawy ;)

Gość gość
No to ubierz długą, przeciez nie ma jakichś przymusów. Aczkolwiek absolutnie nie rozumiem kompleksu - te wszystkie babki co mają uda (i łydki nieraz) obcieracjące się o siebie pokazują swoje nogi, a Ty się chudych wstydzisz.

Gość gość
10:53 chude patyki są tak samo obleśne jak grube giry nieraz te patyki są jeszcze krzywe :O

Gość gość
Gość 11;33 a ty na pewno masz te najzgrabniejsze na świecie;-)

Gość gość
Dziewyno miniowe powinnas zalozyc o ołówkowym krokju. kjak mas znogi jak Anja rubik to tylko pozazdoscic.

Sukienka rzymianka w białym kolorze ma jedno ramiączka i bardzo urocze falbanki. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Dobrze radzę, abyście przejrzały tą ofertę.

Gość gość
Zamiast sie cieszyc ze szczuplych nog ta cuduje...Jak to Polka rasowa ponarzekac na siebie musi...Kupuj kiecke dopasowana i chwal sie figura.A pasztety z nadwaga tylko czekaja na takie szczuple zakompleksione-ze jak chude to obrzydliwe i jeszcze krzywe..Chude to najczesciej zdrowsze niz grube niestety.

Gość gość
Tez mam chude nogi, wystające kolanka a na obcasach wygladaja na jeszcze chudsze , mam też chude stopy i dlugie (po tacie) i ciężko mi dobrać fajne buty bo mam niskie podbicie, do tego drugi palec dłuższy. Dlatego zawsze zakładam kryte szpilki, natomiast sukienki takie w kolano. Teraz jest tyle fajnych sukienek maxi i spódnic ze spokojnie znajdziesz coś dla siebie. I ważne żebyś się dobrze czuła a nie to co inni powiedzą.