Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam wczoraj w pewnym ccampusie

Polecane posty

Gość gość

odpocząć przez jeden dzień. Zjadłam obiad w tamtejszej restauracji. Na karcie widniało może 7dań -nie więcej-pomyślałam -może będzie jak w telewizji-mało znaczy świeżo... Zjadłam z głodu nie ze smakiem... Geslerowa powiedziałaby że trują ludzi Ale po około 1,5 h od posiłku zmuliło mnie, rozbolała mnie głowa i czułam się fatalnie.... Mięso mogło być nieświeże bo twarde było... Dziś też nie czuję się najlepiej.... Jak do jutra mi nie przejdzie idę do lekarza....

Gość gość
Ja nie cierpię jadać poza domem-bo to się zawsze wiąże z zatruciem. Masakra jakaś-są nawet takie miejsca gdzie nie wpuszczają z własnym jedzeniem. Dla mnie takie miejsca są skreślane na starcie-bo w dzisiejszych czasach ciężko znaleźć ludzi którzy by na coś nie byli uczuleni. Skazywanie ich na jeden bar szybkiej obsługi -jest zwyczajnym samobójstwem. Ja np. nie jadam 100% produktów z takich barów! Po prostu nie wytwarzam takich enzymów które to przetworzą. Jadam tylko organiczne i świeże . Jeśli już robię zakupy w markecie to koszyk wypełniają jakieś droższe produkty bo w większości kupuję u gospodarzy i w wybranych sklepach ze zdrową żywnością. Więc ja zawsze zatruję się w każdej restauracji a na takie w których się nie zatruję mnie nie stać.