Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał121212

Puszczalskie nie dziewice maja szanse tylko u brudnych murzynow i arabow

Polecane posty

Gość Michał121212

Dlatego tak chetnie sie z nimi wiaza. Bo kto normalny chcialby uzywana wywloke?

Gość gość
już i oni mając nadmiar Europejek wybrzydzają.

Gość gość
ty chyba masz 5 centymetrowego, albo staje ci raz na rok, że taki z ciebie chamski "macho" w internecie. Kobiety omijają cię szerokim łukiem i stad taki odważniak w necie jesteś. Brzydzę sie kims takim jak ty :(

Gość gość
puszczalskie k***iska niegodne szacunku to te bezbłonowe. niedziewice

Gość gość
ja jestem dziewica mam 22 lata ale brzydze sie takich fanów błony:o kompetnie was nie obchodzi kobieta, tylko jej fragment;o

Michał121212 dziś Wielu z tych imigrantów z Syrii, czy z innych zakątków świata ma żony. Oni się tu dobrze urządzą i sprowadzą resztę rodziny, a Europejki traktują jak zwykłe d***** a jak przyjdzie co do czego to one i tak zostaną na lodzie, bo szanujący się mężczyzna nie zechce takiej puszczalskiej wywłoki. Co do prawa szariatu, które wprowadzą w Europie to puszczalskie i tak nie czeka świetlana przyszłość, bo oni swoich dziwek w haremach dobrze nie traktują.

Michał121212 dziś Najgorsze jest to, że na Kafeterii siedzi dużo lewackich dziewic. Myślałem, że te dziewczyny mają więcej oleju w głowie. Z takim podejściem skończą jako samotne matki, albo zostaną wykorzystane przez jakiegoś chłoptasia i będą się żaliły na Kafe jakie to są nieszczęśliwe. Takie zasługują tylko na pogardę, bo same się pchają w ogień.

Nie tylko na kafeterii... one z natury maja lewackie poglady. Bialego czlowieka i tak juz nie ma, to tylko kwestia 3-4 pokolen.

Ale chyba przyznasz, że Europejczycy mają to na co zasłużyli. Kobiety jak i mężczyźni odeszli od wartości moralnych zapewniających rozwój cywilizacji. Europejczycy stali się zgnuśniali, więc jest tak jak jest. Europa przegrała- KONIEC GRY.

Tak szerzący się ateizm, rozpusta to wszystko niszczy fundament cywilizacji- rodzinę. Badania historyczne potwierdziły, że tam gdzie umarła religia destrukcji ulegała również kultura i cywilizacja.

Przed wojna i zaraz po kobiety mialy po 3 dzieci. Ale tez religia chrzescijanska obowiazala i trzymalo sie krotko za mordy, a teraz? "Robta co chceta!" No i jest jak jest.

kobiety kiedyś nie pracowały zawodowo i było dobrze. Cywilizacja się rozwijała. Najwięcej kobiecych zdrad jest właśnie w pracy. Gdzieś czytałem, że kobieta, która jest zależna pod każdym względem od męża ma mniejszą skłonność do zdrady. Kobiety, które pracują naruszają naturalną równowagę pomiędzy płciami. Kiedyś kobieta była potrzebna jako matka, żona i ogólnie osoba zajmująca się domem pod względem fizycznym jak i mentalnym. Mężczyzna miał zapewnić bezpieczeństwo i środki utrzymania rodziny i miał za zadanie naucztć dzieci dyscypliny i moralności.

Gość Klejnot Nilu1
Student z Kongo 2016.01.29 A tutaj mam wiadomość słuchajcie dla dziewczyn w Polsce i dla kobiet w Polsce. Słuchajcie dziewczyny, nie dawajcie Polakom, nie dawajcie d**y Polakom. No bo co te brudasy mogą wam zaoferować prócz tych ich obwisłych brzuchów, obślizgłych ciał i śmierdzącej spermy i śmierdzącej japy. A taki Murzyn albo Arab? A, to jest co innego dziewczyny słuchajcie. Zazwyczaj jak przyjeżdżają do Polski Murzyni albo Arabowie to są ludzie z zamożnych rodzin z Afryki czy tam z Arabii właśnie, wykształceni, tak więc wiecie, oni mogą Wam coś zaoferować, jakiś awans cywilizacyjny, a Polacy co Wam mogą zaoferować? Podarte gacie i te ich śmierdzące mordy? A Murzyn czy Arab słuchajcie, ciała mają napięte, oni wyglądają jak dzieła Fidiasza, jak Apollini, rozumiecie? Same mięso na nich, skóra napięta, pory niezatkane, pachną świetnie. Jak się Arab albo Murzyn nawet nie umyje przez miesiąc to, Polak to śmierdzi zaraz po umyciu, a Arab czy Murzyn zawsze pachnie takim piżmem jak jest brudny. Tak więc dziewczyny nie dawajcie Polakom, bo białasy to śmiecie, dawajcie czarnym, dawajcie Arabom. Tak więc wiecie, i dzieci będą ładniejsze, i te ich zęby, i w ogóle, i siła fizyczna... przecież taki Arab czy taki Murzyn to Polaczka napie**oli i Polaczek nawet nie będzie wiedział gdzie on ma spie**alać, zniszczy białego śmiecia błyskawicznie. Ja wiem, bo sam jestem czarny, tak więc dziewczyny nie dawajcie Polakom, dawajcie tylko czarnym i Arabom, to jest po prostu przyszłość dla Was, rozumiecie? A najlepiej jakby te sk**wysyny białasy się na to patrzyły, to dla nich będzie taka męka, że jak ten czarny czy Arab śmie Was brać od tyłu, ale ja wiem że Wy to lubicie, dlatego dziewczyny jeszcze raz: nie dawajcie białym śmieciom, dawajcie czarnym i Arabom. https://www.youtube.com/watch?v=Ilx2_ujZokM

Gość gość
A jak myslisz z czego ten idiota michał miałby utrzymać rodzine przecież ten gamoń od rana do nocy siedzi na kafeterii i bzdety wypisuje.

gość dziś Ja tam niewiem. Widuję go na Kafe rano na chwilę a potem gdzieś tak po południu. Ja w każdym razie cały dzień tu nie siedzę. Kiedyś nie trzeba było być bogatym bo jeszcze dwieście lat temu robotnik w fabryce mógł utrzymać ośmioosobową rodzinę. To lewactwo i socjaliści sprawili, że mężczyźni nie są w stanie zapewnić rodzinie stabilności finansowej.

Gość gość
Morde to Masz Ty po swoim starym.

Gość gość
Może i dwiescie lat temu robotnik mógł utrzymać liczną rodzinę ale w tamtych czasach tylko najstarszy chłopak mógł kończyć studia a życie to była wegetacja

gość dziś A teraz co jest? Wielu ludzi przez socjalizm straciło pracę i to oni dopiero wegetują, bo nawet w pojedynkę ciężko im zapewnić sobie choćby podstawowe artykuły żywnościowe. A dwieście lat temu to ludzie nie wegetowali, bo jak sobie poczytasz to się dowierz, że dla robotników też były rozrywki jak np. przedstawienia, festyny czy tak zwane potańcówki. Dziś jest podobnie... Bogatego stać na np luksusowe przedmioty i rozrywki a biednego nie. Nie każdy będzie bogaty, bo to niemożliwe. Chodzi tylko oto aby biednego było stać na utrzymanie rodziny i na jakieś podstawowe rozrywki.