Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byście pomyślały o facecie któremu kobieta przestaje się podobać gdy..

Polecane posty

Gość gość

Np inaczej ułoży włosy, albo jest bez makijażu?

Gość gość
Ja nie pomyslalabym o facecie tylko o kobiecie ze pewnie jest brzydka

Gość gość
a czy to jego zona?

Gość gość
Nie żona

Gość gość
Niedojrzaly idiota. Na pewno nie kocha.Kochający mężczyzna kocha swoją kobietę z makijażem i nieumalowaną , z fryzurą i z nieuloźonymi włosami, i w sukni i w dresie itp. Chyba nie mówimy o skrajnym zapuszczeniu, zaniedbania, roztyciu..wtedy to brak szacunku do siebie samej i partnera, no i walorów estetycznych brak.

Gość gośćgltrohkyhok
wisiałby mi taki facet,sama wiem ze bez makijażu wyglądam inaczej,moze gorzej ale dbam o siebie ,jestem inteligentna ,mam dobre serce i to jest najwazneijsze,a gość zawsze może poszukać sobie innej

Gość gość
Ona nie jest jego partnerka tylko dopiero się poznają

Gość gość
Facet zwrócił ci uwagę z tego powodu Chyba logiczne jest, że kobieta bez makijażu wygląda gorzej, no ale nikt normalny nie oczekuje, że będziesz w nim chodzić non stop. Jak koleś tego nie rozumie, to jest gówniarzem.

Gość gość
jak dla mnie sugerował Ci żebyś chodziła w makijażu na randki.

Gość gość
ja przy swoim normalnie chodzę bez makijażu (tak naprawdę to i tak rzadko kiedy się maluję, nawet podkładu ani pudru nie używam), rano wiadomo jestem potargana, wyglądam jak czarownica, ale mój facet nigdy nic mi przykrego nie powiedział na temat wyglądu. Może dlatego bo sam nie jest piekny, więc dziwne by było jakby mnie oceniał. Dlatego lepiej daj sobie spokoj z tym chlopakiem, od razu widac że jakiś prostak. Poza tym makijaże nie są takie zdrowe, kosmetyki zawierają dużo toksyn, szkodliwych substancji. No ale prostak ma to gdzieś, ma gdzieś twoje zdrowie, kopnij go w d...

Gość gośćmdgjamtaat
dużo tlenionych wypindrzonych panienek z toną makijażu,pudru,doklejonymi rzęsami,doczepionymi włosami,tipsami ma przystojnych facetów,czasem sie zastanawiam jak oni reagują gdy ich dziewczyna pozbywa sie tego wszystkiego idąc spać