Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bożeee, nie zapłaciłam rachunku za pisanie na Kafeterii.

Polecane posty

Gość gość

dzisiaj przyszedł list z nakazem zapłaty 987 zł za pisanie postów z niebieskiego nicku na tym portalu, a ponieważ nie czytalam maili, to teraz mam nadplate. moj chlopak bedzie wsciekly. teraz pisze z pomaranczowego nicku, bo przynajmniej one sa darmowe (chyba, że po ip namierzają i też przysyłają listy z nakazem) ludzie, ja się boję. nie odpiszę w tym watku, bo jeżeli z gościa też płatne, to masakra. po co WP zrobiło coś takiego?! kiedyś, jak byl jeszcze stary wygląd i portal należał do o2 pisanie było tutaj darmowe, a teraz każą płacić. to jest chore!

Gość gość
serio? to Kafeteria jest płatna????

Gość gość
to nieźle musisz tutaj gnić i wypisywać głupot całe dnie że aż tyle ci naliczyli, ja mam abonament za 49zł

Gość gość
Wy serio tak gadacie? Ja nic nie wiem, gdzie i jak ten abonament wykupić? Czym przychodzi rachunek? Czemu tego nie napisali w regulaminie? :(

Normalnie, albo wyrób sobie kartę stałego forumowicza pisząc na mail Kafeterii, podając swoje imię i nazwisko plus skan dowodu osobistego, by potwierdzić danę i masz za darmo na cały rok! Albo wykup abonament, adres do moderacji powinien być w stopce. Ja mam kartę i nie muszę płacić. To głupie, wiem. Ale od nie dawna wprowadzili te zmiany, bo jakoś już kilka lat temu.

Gość gość
co się dzieje, jak się nie zapłaci?

Gość gość
bosheeee ale pieprzycie az glowa i dupa boli, przeciez to nie prawda

Gość gość
co się dzieje, jak się nie zapłaci? xxxxx Obetną ci cycki

Gość gość
autorki sie zapytaj co glupimi postami wali :D

Nic, kasują Ci nick i banują IP. czyli tak samo, jakbyś nie zapłacił/ła rachunku za prąd. po prostu Ci go wyłączą. no chyba, że masz do zapłaty powyżej 1000 zł, wtedy są jakieś tam problemy prawne i w ogóle.

Gość gość
stary dowcip, tak jak z RedTube

Gość gość
niestety to prawda. ludzie śmiejcie się, ale jak macie niebieskie nicki, to po roku pisania przestaniecie się tak śmiać, jak zobaczycie ten rachunek.

Gość gość
jeszcze brakuje alfreda i jego opowieści że w monitorach w poszczególnych pikselach mamy ukryte kamerki:D

Gość gość
żartujecie chyba. ja mam piętnaście lat i też niebieski nick, ale rzadko się udzielam i właśnie się z tego wylogowałam :O teraz sprawdzam maila ciągle, czy czasem coś nie przyszło, bo później to będę musiała rodzicom pokazać i się tłumaczy, gdzie ja siedze, ze nawet regulaminu nie czytam. bede miala przez to spieprzone wakacje :O

Gość gość
I co teraz będzie ? Też dostanę jak usunę konto ?

Gość gość
Juz kiedys ktos tez sobie jaja robil z tego.kafeteria nie pobiera oplat!!!!!!!!! Wejdzcie w regulamin. Z tytułu korzystania z serwisu Kafeteria.pl Grupa Wirtualna Polska nie pobiera od użytkownika wynagrodzenia. Z tytułu korzystania z serwisu Kafeteria.pl użytkownikowi nie należy się jakiekolwiek wynagrodzenie, w tym także za udzielone zgodnie z Regulaminem zgody.

Gość gość
Z tytułu korzystania z serwisu Kafeteria.pl Grupa Wirtualna Polska nie pobiera od użytkownika wynagrodzenia. Z tytułu korzystania z serwisu Kafeteria.pl użytkownikowi nie należy się jakiekolwiek wynagrodzenie, w tym także za udzielone zgodnie z Regulaminem zgody.

Gość Drzewko5
Nikt w internecie nie pisze prawdy, chyba tylko nienormalni.