Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks po porodzie kleszczowym

Polecane posty

Gość gość

Witam 3tyg temu urodziłam. Poród był z użyciem kleszczy i nacinaniem krocza nadal krwawie ale myślę jak to będzie po upływie tych 6tyg połogu. Za tydzień ide po plastry antykoncepcyjne więc mam pytanie jak u was było po porodzie? Bolało? Potrzebowalyscie nawilżenia w postaci żelu? Jaki polecacie?

Gość gość
Po takim porodzie, to pozostaje już tylko seks analny :) Jest ten plus, że nie musisz stosować żadnej antykoncepcji, bo ryzyka ciąży nie ma.

Gość gość
Dlaczego tylko anal?

Gość gość
15:20 bzdura. Normalny seks jest jak najbardziej możliwy po takim porodzie.

Gość gość
Witaj! Przeszłam tez taki poród, stosowałam żel nawilżający z kwasem chialuronowym dzięki czemu ładnie goilo się w środku. Kup sobie dopochwowe globulki cicatridina stosuj na noc, jest też maść tej firmy smaruje bliznę, lepiej się goi i staje elastyczna. Zacznij ćwiczyć dno miednicy I mięśnie kegla . Mogę wymienić się mailem żeby nie czytać glupkowatych komentarzy. Pozdrawiam

Gość gość
15:35 nie słuchaj jej, to jakaś niedołęga po cesarce na życzenie, próbuje na siłe wszystkim wcisnąć swoją filozofię, że zrobiła coś lepszego, bo zapłaciła za sztuczne wywołanie porodu cesarkę. Sama nie wierzy w słuszność swojej decyzji, nie czuje się w pełni kboietą, więc stara się jakoś uleczyć kompleksy przez mówienie Tobie, że po sn utraciłaś zdolność uprawiania seksu waginalnego :) To troll, po cc na życzenie. Olej piiiisderę

Gość gość
Ćwiczę mięśnie Kegla. Niestety mieszkam w UK i obawiam się że takiego żelu nie znajdę. A czy czujecie się jakoś inaczej podczas seksu po takim porodzie? Strasznie się boję tego 1razu

Gość gość
To może przez aptekę internotowa wyślą ci do UK taki żel? U mnie pierwszy raz po 8tyg, pomimo wielu obaw. Wiadomo nie szalelismy. Seks nie jest zły, choć jest rzadko bo zmęczenie, nieprzespane noce.

Gość gość
Hej ja tez z uk i tez kleszczowy 6 miesiecy temu tu niestety to norma. Tez sie balam tego 1go, mi wystarczyl zwykly zel z durexa, seks jest taki jak byl, teraz czekam na 1szy okres. Blizna prawie niewidoczna, ciagla pierwsze 3 miesiace a teraz spokoj

Gość gość
Gość a kiedy zaczęłas współżyć bo tu położna mówiła że już mogę Le to za wcześnie chyba

Gość gość
A zaszyli ci to ladnie? Duzo kobiet po porodzie sie skarzy, ze sa tam luzne i nic nie czuja, zreszta faceci tez o tym pisza na forach, ale zonie przeciez nie powiedza w twarz. Zawsze zostaje waginoplastyka, i to moim zdaniem nic zlego.

Gość gość
Ta z uk, zaczelismy po 7 tyg. Pierwsze 2 spedzilam w szpitalu, pozniej mielismy 1 babcie, pozniej 2 i w koncu jak zostalismy sami moglismy sie nacieszyc soba i dzieckiem;)

Gość gość
Dlatego właśnie napisałem, że po takim porodzie, jedyną opcją jest seks analny.

Gość gość
Bez przesady. Jesli nie rozcieli duzo i ladnie zaszyli to nie bedzie problemu

Gość gość
Nie wiem jak dużo mnie nacieli chłopak też nie patrzył tam co mi robią .

Gość gość
gość wczoraj Ty masz chyba próżnię analną między uszami.

Gość gość
Czyli sex nie różni się mcno od tego przed porodem? Dla partnera również?

Gość gość
Ta z uk. Oczywiscie ze sie rozni :)teraz jest zdecydowanie za rzadko, nie wiem jak bedzie u Ciebie ale ja mam bobasa wymagajacego 100%uwagi, maz calymi dniami w pracy wiec wieczorem marze tylko o tym zeby sie polozyc. A tak serio to na poczatku bylo ciasno, bez smarowania wrecz niekomfortowo, teraz wszystko wrocilo jak dawniej moze tez dlatego ze skonczylam karmic piersia i wrocilam do swoich tabletek, maz obmacuje mnie bez przerwy wiec dla niego chyba tez sie nic nie zmienilo w kazdym badz razie nie narzeka i analu jeszcze nie zaproponowal choc i tak kiedys sie zabawialismy, bedzie dobrze daj sobie czas

Gość gość
Autorko, chyba dość dobrze się czujesz? Na nic nie narzekasz a to dopiero 3 tyg po porodzie

Gość Pepa0
Nie zdziw sie jak poczatkowo bedziesz odczuwac bol... Jesli chodzi o zele to u nas sie sprawdzil mucovagin. Po pierwsze zapobiega infekcjom, a po drugie dziala jak lubrykant bo przyjemnie nawilza.

Gość gość
to nieprawda ze anal bo sa ludzie ktorzy maja wiele dzieci wszystkie naturalnie urodzone i mezczyzni jakos to robia normalnie. Zreszta ja mysle ze oni bardziej patrza na figure i zadbanie żony niz na szerokosc pochwy.