Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem pusta ale ładna

Polecane posty

Gość gość

nie chce mi się uczyć bo jestem ładna i wszystko załatwiam sobie urodą, przechodziłam z klasy do klasy powiększając dekolt i uśmiechając się. Pracę też tak zdobyłam. Faceta mogę mieć każdego.

Gość gość
faceta mozesz miec kazdego , ale tez pustego bo madry , inteligentny facet nie bedzie mail toba o czym rozmawiac i bedzie sie bal ze ktos inny moze bedzie dupc*yl jego laske skoro ona taka pusta

Gość gość
hehe no bo pustaki zawsze maja szczescie w zyciu :D a masz chociaz tego faceta? :) Tez jestem ladna i tez moglabym miec kazdego, ale mam tez cos w glowie ;P jedno z drugim moze wspolgrac :D

Gość gość
Skoro jesteś ładna, to 90% sukcesu za tobą :)

uroda przeminie i nastaną chude lata, a faceta nie zdobędziesz każdego, bo na pewno nie większość ogółu ale większość tych co mają coś w głowie nie ułoży sobie życia z pustą lalą... i co później?

Gość gość
Jeżeli do tego sprytna, to urzadzi sie jakos w życiu. Zawsze były takie kobiety :-) jej zycie i niech sobie robi z nim co chce.

Gość gość
nie kłam,nie kazdy nauczyciel to facet :-) ściemniaro

Gość gość
ładne i puste lale mają krótki żywot, w okolicach 30-tki przestaniesz być interesująca i nie wygrasz konkurencji z młodszymi, a ty skończysz jak większość głupiutkich laluń z mężem patologią w ortalionowym dresie i z dwójką nieznośnych bachorów.

Gość gość
Nie jesteś pusta, bo puste osoby nie zdają sobie z tego sprawy, że takie są. Tak samo glupie osoby przeważnie uważają się za mądre

Gość gość
To ciekawe ile lat kiblowalas bo powiększyć cycki można po 18 :D provo a wy lykacie. Ale osoba co to założyła faktycznie pusta acz niekoniecznie ładna.