Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najbrzydsza z 3 sióstr

Polecane posty

Gość gość

jestem najbrzydsza z rodznestwa, moje siostry wychodzac gdziekolwiek powalają urodą, kazdy z nimi rozmawia,kazdy sie do nich usmiecha, podrywa ,a ja ta najbrzydsza mna sie nikt nie interesuje.Kazdy je wychwala a ja czuje sie bardzo zle z tym.Jedna z sióstr rozstala sie niedawno kazdy ja swata kazdy jakas propozycje dla niej ma.A dla mnie nikt chociaz juz 2 lata jestem sama .Czy to moja wina,ze sie urodzilam brzydsza?

Gość gość
nie twoja wspolczuje Ci

Gość gość
To irracjonalne założenie, że twoja uroda lub jej brak może być twoją winą lub zasługą. Na geny nie masz wpływu, ale masz wpływ na swoją prezencję. Możesz zadbać o swoją figurę, odpowiednio dobrać ubrania tak, aby podkreślić zalety twojej sylwetki, dbać o dłonie, stopy, twarz, zrobić sobie fajny makijaż i fryzurę. Rozwijaj swoje zainteresowania i postaraj się być pewna siebie, bo to połowa sukcesu. Nie od dziś wiadomo, że "tym brzydszym" żyje się trochę trudniej, zwłaszcza kiedy otaczają się osobami bardziej atrakcyjnymi od siebie, ale trzeba wychodzić z założenia "jeśli możesz coś zmienić, zrób wszystko, żeby tego dokonać, jeśli nie możesz, zaakceptuj to". Naucz się nie porównywać do innych i skup się na samorozwoju.

Gość gość
uroda przyciąga na pierwsze 3min po których zaczyna się liczyć W N Ę T R Z E człowieka.

Gość gość
Autorko, któż będzie chciał być z piękną/pięknym ale głupim ? Na pewno masz wiele talentów i dobry charakter :) Pozdrawiam :)

Gość gość
a co mi po charakterze jak czuje sie strasznie przez takie zachowanie innych osób, czy ja jestem jakas gorsza'? ale naprawde uwierzcie mi jest mi bardzo przykro bardzo odechciewa mi sie wszytskiego

Gość gość
przykre,ale nie martw sie komus sie Ty spodobasz a komus ktos inny