Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mar3lena

Lody

Polecane posty

Gość Mar3lena

Panowie czemu tak szalejecie na punkcie seksu oralnego? Czy to jest naprawde lepsze, przyjemniejsze od normalnego seksu? Dla mnie to troche smutne ze moja cipka jest gorsza... PIerwsze to zainwestuje w laserowe pomniejszanie cipki ale to i tak pewnie nie przebije loda co?:( to strasznie dolujace. Moim zdaniem to nam kobiety uwlacza

Gość fshark
Czas sie leczyc moja droga. Na glowe. Kazdy jest inny i nie znaczy takze, ze jak ktos lubi lody, to nie lubi seksu. A porownanie, ze cipka gorsza od ust, jest na poziomie 12-latki...

Gość Mar3lena
To co mam myslec? Skoro wszedzie tylko o tym... dla mnie to naprawde przykre. Przestalam sie czuc kobieta.

Gość fshark
Bzdury. Nie wszedzie o tym. A poza tym, to nie wszyscy musza lubic to samo. Inna rzecz, ze jak spotkasz wlasciwego faceta, to pewnie bedziesz chciala tak czy siak...

Gość gość
Panie czemu tak szalejecie na punkcie seksu oralnego? Czy to jest naprawde lepsze, przyjemniejsze od normalnego seksu? Wiem,wiem. Tylko udaję przygłupa. Wszystkie statystki informują, że WIĘKSZOŚĆ dziewczyn dochodzi w orgazmie łechtaczkowym, a nie pochwowym, tylko licho wie czemu często wstydzą się tego? (Całe szczęście, że Moja zupełnie bezwstydnie obraca się na poduszce, rozchyla uda, a stopy stawia z drugiej strony mojej głowy) I co? Przyjemniej, gdy my łechtaczkę paluchami, czy jednak ustami, szczególnie językiem? A paluchem, to tylko jednocześnie dodatkowo, szukając w waszej pochwie przesławnego punktu G. Kochana (tylko tak grzecznościowo- retorycznie) Pani. czy jest Pani na 100% pewna, że lody są częstsze od minetki? Facet może przeżywać rozkosz wtykając Wam w najróżniejsze miejsca, a dla większości z Was życie bez męskiego języka między udami, byłoby szare. Samo "dawanie" bez orgazmu :-( Pani skrzywione pojęcie jest wynikiem faktu, że gruboskórni faceci walą prosto z mostu, a dbałe o swój image Panie najczęściej skrywają swą prawdę. Dlatego nawet te forum nie mówi prawdy.

Gość gość
nie ma lepszego relaksu niz, ogladanie TV,i gosc pod kolderka ktory wie co ma czynic,to daje doze tego ze nie wiesz ktoz to jest....

Gość gość
Nie ma potrzeby pomniejszać i ryzykować poważnymi często komplikacjami.. Wystarczy często uprawiać seks w pozycjach które powodują wejście członka do końca w pochwie.

no wlasnie ja z chęcia moglbym być takim gościem który wchodzi pod kołderkę dziewczynie gdy ta czyta książkę czy oglada telewizje.. tylko co, mam się po cichu do mieszkania wkraść a potem wejść pod ten kocyk, skoro wiekszysc dziesiejszych kobiet nie bawi się w kocyki bo woli Facebook? :(