Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rejestracja kart, czemu nikt nie protestuje

Polecane posty

Gość gość

Jak miało wejść ACTA to młodzi wyszli na ulicę, a teraz cisza... co jest? serio będziecie rejestrować swoje karty i podawać wasze pesele obcym ludziom?

Niestety to i tak łatwo zweryfikować. Tyle lat używam mej karty, że anonimowość jest złudna. Choć wkurza mnie to.

Gość gość
PIS-lamiści zrobili skuteczną wode z mózgu ludziom, przekupili ich cukierkami typu 500 plus To samo tzw ''reforma edukacji'' , zauwaz ze ten paszczur minister wymyslila sobie dobry termin, przed samymi wakacjami ,tak by ludzie nie protestowali i siedzieli cicho, po we wrześniu ogłosi plan reformy jak juz bedzie ''po ptokach'' PIS nic nie zrobil np z WSI, za to chce wprowadzac kolejne lewacko socjalistyczne pomysly by finansowac gó/wniane TVP , propagandowy śmieć telewizyjny

Gość gość
nie wiem jak Wy ale ja nie zamierzam rejestrować karty i mam nadzieje, że ludzie w końcu wyjdą na ulicę!!!

Gość gość
mam wrażenie że ten papież, dni młodziezy, a wcześniej ogłupianie euro to własnie było takie odwrócenie uwagi od rejestracji kart prepaid, bo wszyscy oglądali mecze i siedzieli cicho.