Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szatan®

Znów dane było mi ją zobaczć...

Polecane posty

Chciałem się z wami czymś podzielić.. Dziś dzień przywitał nas kroplą deszczu by potem zaświeciło słońce. Byłem w sprawach służbowych w mieście gdzie chodziłem do szkoły. Szczęśliwy los pozwolił mi znów cie ujrzeć. Minęło trochę czasu a ty stałaś się aniołem. Twoje spojrzenie przeszyło moje serce i dusze. Możecie mi nie wierzyć ale jest dziewczyna która jest aniołem. Istnieje ktoś kogo nie znam a jednak nie jest mi obojętny. Dziewczyna przy której świat przestanie istnieć. Jej piękna nie da się opisać słowami. Powiecie że się zakochałem.. Powiecie spróbuj, zagadaj do niej.. Lecz niestety nie jest możliwe abyśmy byli razem.. Powiecie dlaczego?.. Ja jestem szatanem a ona aniołem który z jakiegoś powodu jest tu na ziemi.. Nie ma miłości która byłaby w stanie nas połączyć.. Bo choćbym oddał jej cały świat i swoje serce.. To i tak nie będzie w stanie mnie pokochać:-(..

Przypominam, że Szatan był jednym z aniołów Boga. A tak serio, piękne słowa, lecz nic z nich nie wynika - żaden obraz sytuacji.

Gość gość
Część Szatanku

nie wiem co lepsze, pewność że nigdy nic z tego nie będzie i nie robienie sobie nadziei czy niepewność :P

Ich sa tysiace kosmici i straznicy światów osiadłych na waszych psyche- to goscie i prawowici włodarze tej ziemi!!!!! oni tu byli od zawsze, a my nie. Dlatego sie boicie ich Szatana, i wasza zbiorowa podswiadomosc tej ziemi. Jednego Atmana z Was,. Wiecie czemu tak sie robi??, oni nam zazdroscza Transcendentalności, wyższej rzeczywistości i taki tam, oni naleza do tego swiata, maja prawde mowiac swoja role. a was czeka cierpki los. tak sobie mysle ale to prawda ejst w polowie,. Teraz rozumiem czemu ich ratunkiem jest los i zycie jednego z nas, ten swiat mi chyba o tym mowi, a skoro tak. Wojna i morderstwa do zaglady i plan rozpoczynacie od nowa jako robaki, ktorymi jestescie Wszystko co widzicie to wy, hehe.

gość dziś Witam ;-) x Czy jestem smutny ?.. Trochę na pewno tak ale wiecie ja patrze na świat realnie i wiem że to niemożliwe żebym z nią był. Bardzo bym chciał ale.. No właśnie ja.. a gdzie w tym wszystkim ona?

Znaleźć sposób.. By być z nią.. By chciała być ze mną. Wiem jak ma na imię mam też jej Facebooka. Myślę że kiedyś zwróciła na mnie uwagę ale nie jestem pewien. I czym jej zainteresowanie było spowodowane.

Gość gość
".... sytuacja nie jest prosta"to zbyt ogólne stwierdzenie jeśli nie podasz prawdziwego powodu dla którego nie chcesz spróbować co tak naprawdę stoi na przeszkodzie to ciężko będzie Ci coś doradzić Szatanku

Gość gość
szatan ty cwelu jepany!!!!!!!