Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zawsze byłem uczuciowy, romantyczny, skromny, uśmiechnięty ale nigdy nie miałem

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny bo każda chciała jakiegoś przystojniaka który wygląda jakby wyszedł z wiezienia :(

Gość gość
Czemu z więzienia??s

A zaprosiłeś jakąkolwiek dziewczynę chociażby na kawę? Czy dziewczyny oglądasz tylko przed monitorem, tak jak ogólnie ludzi... Jeśli tak to wyjrzyj przez okno jakie karaczany chodzą, ze ślicznymi pannami i wstydź się swojego marazmu... A jeśli nie to rozejrzyj się za karaczanami chodzącymi ze ślicznymi pannami i zastanów się w końcu, co naprawdę jest z Tobą nie tak ^^

Gość gość
bo to był przykład, że wygląda jak typowy facet z wiezienia twarz taka jakby miał zabić całą rodzinę a kobiety mówia o jaki jest słodki, cudowny, przystojniak i chętnie takiego poznają.

Gość gość
żw24 dziś Nie dają się bo wolą z przystojniakiem wypić

Gość gość
a ty byś chciał brzydką?

Gość gość
i dlatego nigdy nie doszło nawet do pocałunku między mną a dziewczyną

Gość gość
gość dziś TAK, jak ma oczywiście dobre serce

Gość gość
to poszukaj jakiejś brzydkiej, dużo jest brzydkich, samotnych kobiet

Gość gość
Pan Autor jak mniemam jest zdaje się niudacznikiem a kobiety nie lubią takich.

Gość gość
Jestem ułożonym facetem

Gość gość
gość dziś a wiesz czemu są same bo wymagają przystojnych :)

Gość gość
Bzdury gadasz.Piękni wewnętrzne odbija się na zewnątrz.s

Gość gość
gość dziś Sama bzudry gadasz zobacz jakie mają oczekiwania dzisiejsze kobiety i na co leca? czy się jakaś zainteresuje przecietniakiem? nigdy w życiu bo nie jest przystojny i nie mają jak się pochwalić przed koleżankami jakiego faceta wyrwały.

Żałosne jest to Wasze uogólnianie ^^ A mój brat jest niskim, grubaskiem łysiejącym przed trzydziestką (i pracuje za ladą, dorabia sobie kosząc trawniki) i jakoś ma dziewczynę xD Jesteś autorze nieudacznikiem, a nie ułożony... Jeśli w świecie po brzegi wypchanym dziewczynami, którym doskwiera samotność nie jesteś sobie w stanie znaleźć żadnej, to robisz coś nie tak, a prawdopodobnie nic nie robisz, zerkniesz na 30 dziewczyn dziennie i się dziwisz, że żadna Cię na randkę nie zaprosiła xD

Gość gość
żw24 dziś po co mam podrywać jak chca przystojnych :D oczekujecie bóg wie czego dlatego jestem sam.

Gość gość
22.13.chwalić to sie mogą dzieci w piaskownicy jaką" duzią bapkę zjobiły"jakąalbo małe dziewczynki lalkami..a nie dorosli ludzie,zapamiętaj to sobie.Masz dziwny tok rozumowania.s

Gość gość
jedyną odpowiedź jaką dostane to "weź spierdalaj"

Gość gość
uczuciowy, romantyczny, skromny, uśmiechnięty X Kobiety takich mezczyzn nie pozadaja. Taka biologia.

"po co mam podrywać jak chca przystojnych smiech.gif oczekujecie bóg wie czego dlatego jestem sam." Nie jesteś sam dlatego, że dziewczyny oczekują Bóg wie czego... Ja jestem facetem i daleko mi do modela (chociaż do brata też) a jakoś w kilku związkach byłem, w dodatku jestem flegmatykiem, bardzo wrażliwym, uśmiechniętym i skromnym... Nie oczekują Bóg wie czego, czego przykłady widać praktycznie wszędzie... nie dociera do Ciebie? Ja jestem spokojnym, introwertycznym flegmatykiem, ale znam swoją wartość i nie jestem zamknięty w czterech ścianach, ktoś kto za cholere nie może znaleźć sobie dziewczyny jest dupą wołową, eliminowaną z ludzkiego genotypu na drodze selekcji naturalnej. Jeśli na prawdę to nie jest forumowe prowo, to proszę bardzo zastosuj się do swojej, zacytowanej przeze mnie wypowiedzi i nie rozmnażaj się, jeśli nie docierają do Ciebie proste fakty, za którymi nie trzeba się długo rozglądać, ani nie jesteś na tyle ciekawy, żeby jakąś dziewczynę pociągać swoją osobowością, ani nawet nie dbasz o aspekt fizyczny, to kim Ty jesteś?

Gość gość
żw24 dziś Bzdury piszesz! Gdybys byl taki jak piszesz nie bylbys nigdy w zwia ku tak samo jak ja!