Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wscieklamalina

Kobiety kobietom.

Polecane posty

Gość wscieklamalina

Czy któraś z Was podpisała projekt ustawy pozwalającej kobietom usunąć ciążę do 12 tyg. jej trwania? A jeśli nie to dlaczego? Zapraszam do dysusji.

Gość gość
Nie podpisałam. Podpisałam sie pod kontrprojektem. Dlatego, ze jestem za tym zeby wreszcie politycy i kosciol przestali zagladac w kobiece macice i dali decydowac. I jestem pewna, ze dając wybor nie zwiększyłaby sie liczba usuwanych ciąż. A dałoby to po prostu poczucie bezpieczenstwa kobietom.

Gość gość
NIE nie podpisałam i nie podpiszę bo dziecko trzeba urodzić a nie go uśmiercać nie chcesz dziecka nie zachodź w ciążę a jeśli jest ciążąa to urodź dziecko a ja go wychowam . moja propozycja to ADOPCJA ZAMIAST ABORCJI .

Gość gość
To ja 22:23 zauwazylam swoj blad i prostuje. Tak podpisałam sie pod projektem zezwalajacym na usuniecie ciazy. 22:26 Swoje sobie urodz, a nie rece wyciągasz po cudze.

Gość ferferf
A gdzie się można podpisać? Nie wiedziałam że jest taki projekt.

Gość gość
Piertolone szmaty nie matki!!!!!! Gdzie wy macie serce? Nie zagladajmy nigdzie, nie zagladajmy do tych macic, dzifki będą się walić taniej bez gumy, w razie ciazy aborcja powszechnie dozwolona i tańsza. Nie myślące idiotki! Wam powinni dzieci odebrać za brak serca i miłości do dzieci. Nie wierze kuźwa nie wierze, ze matka kochającą dzieci podpisze petycje mająca na celu prawne zabijanie niewinnych i bezbronnych ukochanych isiotek. Żeby tak jakiś islamista bombę piertolna w jakimś masowym skupie tych scier bez uczuć! Podziekowalabym mu z całego serca durne idiotki!!!!!!!!

Gość gość
g****o mnie to wszystko obchodzi,za dużó analizowania ,wolę cieszyc się swoim życiem a nie analizować c**y,ja jak zajdę to urodzę bez kombinowania ,

Gość gość
g****o mnie obchodzą c****a innych bab !!!! kazda sobie robi i za swoje odpowiada ,już rzygam tymi tematami,

Gość gość
gość wczoraj NIE nie podpisałam i nie podpiszę bo dziecko trzeba urodzić a nie go uśmiercać nie chcesz dziecka nie zachodź w ciążę a jeśli jest ciążąa to urodź dziecko a ja go wychowam . moja propozycja to ADOPCJA ZAMIAST ABORCJI . xxx a ile dzieci już zaadoptowałaś?

Gość gość
nie podpisalam, bo akurat nikogo zbierajacego nie spotkalam, Co do oszalalych przeciwniczek: Nie chodzi o to,zeby kogokolwiek namawiac do aborcji czy robic z tego czynnosc codzienna. Ale nie mozna zmusic kobiety do rodzenia dziecka z g****u i namawiania do oddawania do adopcji- jedno i drugie jest nieludzkie.

Gość gość
Podpisałam. Jako kontrę dla rządowego projektu zakazującego całkowicie aborcji.

Gość gość
Nie podpisałam, bo nawet nie spotkałam nikogo, kto zbierałby podpisy. Poza tym nie jestem zwolenniczką aborcji na życzenie. Zdaję sobie sprawę, że istnieje olbrzymie podziemnie aborcyjne oraz turystyka aborcyjna, ale obecnie mimo wszystko są ograniczenia. Jaki to problem powiedzieć sobie "a pójdę z nim do łóżka, w razie czego usunę". Natomiast jestem jak najbardziej za obecnym kompromisem aborcyjnym.