Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eklerka 267

Cierpienie po zdradzie

Polecane posty

Gość Eklerka 267

Cześć. Jestem kaska mam 26 lat i 8 miesięcy temu zdradził i zostawił mnie narzeczony. Tak narzeczony. Byliśmy że sobą 5 lat i 3 miesiące przed tym jak odszedł oświadczył się. Bylamtaka szczęśliwa a on mnie zdradził zostawił i odszedł. Nie mogę sobie z tym poradzić. Niby jest wszyatko ok rzadko o nim myślę. Nawet mam kogoś nowego ale i takczasemmysle i płacze. Nie potrafię żyć bez niego. Na codzień udaje ze jest wszytsko wporzadku uśmiecham się a w środku ciągle moje serce płacze. Jak on mógł tak odejść? Ja tego nie potrafię zrozumieć czemu tak zrobił.

Gość Eklerka267
Nie mogę się otrząsnąć po tym rozstaniu. Zostawił mnie w niedzielny wieczór. Nic na to nie wskazywało było normalnie. Przyjechał zjadł obiad kochalismy się. Aż nagle o 22 wstał ubrał się i powiedział że nie kocha że odchodzi i że ma kogoś.swiat mi się zawalił.. Czemu migowego coli zrobiła ciągle za nim tęsknię?

Gość gość
znalazł lepszą do ruchania i odszedł

Gość gość
Zrób mu loda , daj w dupala to może do ciebie wróci.

Gość gość
Żadne słowa pocieszenia nie zmienią Twojego samopoczucia.Tak naprawdę powinnaś dać sobie czas..pobyć samej,dać czas ranom żeby się pogoiły.

Gość Eklerka267
Czasami wydaje mi się że ja już nie mam sił żyć. On tak bardzo mnie skrzywdzil a ja tak bardzo go nadal kocham. Tyle lat spędzonych razem. Na nie potrafię zrozumieć czemu się oświadczył a za 3 miesiące odszedł do innej. No czemu...

Gość gość
A ja bym się odegrała. Wet za Wet.