Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasze niemowlaki też lubią oglądać reklamy?

Polecane posty

Gość gość

Jeśli ktoś nie wie, jak zająć swoje dziecko, to włącznie mu reklamę w tv. Nawet nie wiedziałam, że tak bardzo dziecko lubi to oglądać :)

Gość gość
Wszystkie niemowlaki lubią reklamy bo migocza kolory i dzwieki, ale nie jestem tak durna zeby niemowlaka sadzac przed tv, poczytaj trochę jaki to ma wpływ na dziecko. Moja kolezanka tak zajmowała swoją córeczkę to teraz musi dawac jej krople na uspokojenie , jej córeczka ma 1,5 roku, lekarz stwierdził ze od nadmiaru telewizji jest nadpobudliwa.

Gość gość
On nie ogląda ich cały dzień, ale jak np muszę na chwilę wyjść np. do piwnicy, czy wyrzucić śmieci, to wtedy szukam reklamy i sied******ojcu, jak zaczarowany.

Gość gość
Większość (jeśli nie wszystkie) niemowlaków uwielbia reklamy. No ale bez przesady, że jak maluch obejrzy trochę reklam, to z niego świr czy wariat wyrośnie. U mnie prawie przez cały dzień chodzi tv. Mój roczniak już się specjalnie nie fascynuje, przez większość dnia nie zauważa. Czasem zdarza mu się, że się zagapi na ekran, szczególnie kiedy czymś się zajmę i nie zajmuję się nim w danym momencie. Wystarczy mu pokazać zabawkę i już się zajmuje nią a nie obrazem w tv. Jedynie przy jedzeniu muszę wyłączyć lub chociaż wyciszyć, bo on jest niejadkiem i musi być skupiony na posiłku, żeby zjadł. Jak się rozproszy, to zaciska usta i nie tknie nic. Jest wesołym, spokojnym dzieckiem. Jego aktywność nie wybiega poza normę dla ciekawego świata, poznającego nowe metody przemieszczania się dziecka w jego wieku.

Gość gość
A moja na odwrót co do jedzenia. Musi jeść przy swoim "misio mniam mniam" na YouTube. Inaczej nie zje. Wlaczam jej tylko do jedzenia, TV chodzi cały czas, ale nie bardzo ja interesuje, chyba, ze Polsat Jim jam, albo reklamy z T-Mobile, albo Play, od razu zaciesz do ekranu. Lubi tez reklamy banków czy pożyczek. Na Lewandowskiego momentalnie reaguje uśmiechem.