Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

...

Polecane posty

Gość gość
Twoja stara była taka qrwa puszczalska i takie gowno wysrala jak ty

Gość Panna lekkich obyczajów
Taaak? Jakoś ja jestem jaka jestem, a niejeden facet chce się ze mną związać na dłuższą metę.

Gość gość
A jeśli dziewica jest brzydka a puszczalska piękna, to wątpię, że facet będzie wolał tę pierwszą.

Gość gość
Nie koniecznie. Poza tym, gdyby miał do wyboru na całe życie tę pierwszą czy tę drugą, to wybrał by tę drugą.

Gość gość
Ale w dzisiejszych czasach prawie wszystkie dziewczyny się puszczają. Piszę prawie, bo te co tego nie robią przeważnie są brzydkie jak noce listopadowe i dlatego nikt ich nie chce.

Gość gość
"Puszczalskie nie dziewice pozdychaja bezdzietnie. Bo ktory normalny facet by" Na przyklad ja. Nie interesuja mnie dziewice i wole doswiadczone kobiety, ktore mialy juz partnerow seksualnych. Takie kobiety wiedza czego chca w lozku, latwiej mozna sie z nimi dogadac i sa o wiele bardziej pociągające niz jakas cnotliwa bialoglowa. Zamiast siedziec na kafeterii proponuje zajrzec czasem na fora dla obojga plci, aby mezczyzni w szerszym gronie mogli sie wypowiedziec na ten temat. Jest to lepszy pomysl niz snucie smiesznych i bezpodstwnych opinii o naszych preferencjach seksualnych. Skad pewnosc ze kazdy woli dziewice? Pytales sie kazdego faceta na swiecie ze sie za nas wypowiadasz??

Gość gość
23:46 nie kazdy lubi d****** tak jak ty.