Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Natrętny kolega chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Jak pozbyć się natrętnego "przyjaciela" mojego chłopaka, króry za wszelką cenę próbuje nas skłócić, w najgorszym przypadku widać, że chciałby abyśmy sie rozstali. Podam wam przykłady jakie dosyć często maja miejsce. Najpierw próbował przychodzić do mnie kiedy byłam sama a mój luby był w pracy, przy tym głupio sie zachowywał bo chciał mnie przytulać. Zaprotestowałam i poinformowałam mojego chłopaka o tym co jego "przyjaciel" robi, jednak on stwierdził, że wyolbrzymiam... Bo napewno to "żarty". Teraz już nie przychodzi ale widzę ze nadal próbuje zepsuć związek i buntuje mojego chłopaka, na coś co wiedza doskonale oboje, że bym sie nie zgodziła. Chcą ciagle razem gdzieś jeździć beze mnie. Wspomnę tu ze tamten "przyjaciel" nie ma żadnej dziewczyny. Przychodzi do mojego chłopaka co dziennie jak tylko może, nawet kiedy moj kończy prace to on zaraz pisze ze wpadnie. Zdaza mu sie nawet przychodzić w środku nocy. Przecież to nie jest normalne! Ja go mam już serdecznie dość! Dla mnie jest złośliwy i wredny i cieszy sie kiedy sie kłócę ze swoim. Co zrobić żeby sie odczepił? Rozmowa z mym chłopakiem nie pomaga on go za bardzo broni...

Gość gość
Twój facet jest dorosły i nie Ty będziesz mu dobierala znajomych. Albo to akceptujesz albo on faceta.

Woli kumpla od Ciebie, na pewno umilasz mu życie sexy i te sprawy, ale jeśli zależy Ci na trwałym i fajnym związku, to nie trać na niego czasu ^^ A jak pasuje Ci taka relacja, związek, żeby nie być singlem i był sex to czemu nie, Twój wybór...

Gość gość
A co, chca z toba trojkata w seksie? To jak sie ty nie zgodzisz to pewnie poszukaja sobie innej.