Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mięso do spaghetti

Polecane posty

Gość gość

Kupiłam, sama zmielilam, na drobniutko. A jak podsmazam, to się zbija w takie bryły. Jest jakiś sposób, żeby było,, sypkie ",może ja coś robię nie tak? Pomożecie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
trzeba dłużej smażyć i "dziobać" żeby się rozklejało. proste :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Aha, no oki, będę dziobać ;-) dzięki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×