Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to prawda ze wbrew powszechnej opini w ciazy

Polecane posty

Gość gość

wcale sie nie zatrzymuje okres, ale jest normalnie co miesiac i tylko u nielicznych nie wystepuje?bo slyszalam juz rozne rzeczy, nawet to ze krwawienia sa silniejsze niz normalnie.jak u Was?

Gość gość
a uczyłaś się biologii czy wagarowałaś na niej? wiesz co to jest miesiączka?

Gość gość
Nie, okres w żadnej ciąży nie wysutępuje - jakby cala błona zaczęła się złuszczać to by chyba zarodek tez poroniło, co? Krwawienie za to owszem - może występować, ale nieregularnie. Moja znajoma miała nieregularne jakieś plamienia.

Gość gość
a gdzie sie wejdzie na forum to sporo nie wiedzialo do konca o ciazy lub przez wiele miesiecy.bo niby lekcja biologii sobie a rzeczywistosc sobie-nie wagarowalam.to tak samo jak dieta +cwiczenia i powinno sie schudnac, ale duzo nie chudnie, mozna powierdziec u jakichs 50% nie ma zadnego efektu

Gość gość
W ciąży nie masz okresu. Jezu skąd takie głupie pytanie? Jeśli masz jakieś krwawienia czy plamienia to na pewno nie jest to okres, co więcej te krwawienia mogą oznaczać poronienie.

Gość gość
Rzeczywistość czy klepanie ludzi? Wiesz co to jest miesiączka i całkowite złuszczanie błony macicy? Wierzysz nagle, ze wszystkie jak jeden mąż miały regularnie "okres" w ciąży? :D Kłamią bo nie chcą by wyszło, że są głupie. x I tak - nie chudną bo żrą więcej niż opowiadają. Choroby sa u kilku % maks i przy leczeniu się chudnie - wolno bo wolno, ale jednak. A reszta czyli 90% klamie jak najęte. Bo magicznie jak grubas trafi do szpitala/kliniki na odchudzanie to chudnie. A w domu nie chudnie.

Gość gość
niektore mowia ze to norma i ze nawet nie ma sensu leciec z tym do lekarza

Gość gość
gość dziś niektore mowia ze to norma i ze nawet nie ma sensu leciec z tym do lekarza X Niektóre głupie, niedouczone baby tak mówią. Moja matka na przykład...:/ Jak słyszę te jej teksty, że ona w ciąży miała przez 3 miesiące okres to już nie wiem nawet czy jej tłumaczyć po raz kolejny to samo. Nie aktorko, to nie jest norma. Jak jesteś w ciąży i krwawisz to musisz iść do lekarza. Dostaniesz leki i zalecenie odpoczynku. I musisz uważać, żeby nie skończyło się źle. A tekstów niedouczonych bab nie słuchaj.

Gość gość
Miałam 3 miesiace krwawienie, byłam w ciąży ale pozamacicznej, dlatego miałam okres regularnie. Błędnie myślałam że w ciąży nie jestem, do czasu wykonania hcg . W prawidłowej ciąży okres nie występuje.