Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówa1111111111111

kredyt mieszkaniowy Jakie stanowisko i pensja by go otrzymac?

Polecane posty

Gość gościówa1111111111111

Drogie mamy? Gdzie i na jakim stanowisku pracujecie,że udało Wam się otrzymać kredyt hipoteczny? Czy same go otrzymałyście czy wspólnie z mężem? I jakie wówczas macie pensje? Pozdrawiam

Gość gość
Jak masz stałą pracę powinnaś dostać

Gość gość
tylko jakie muszą byc zarobki by miec to minimum by sie załapać?

Gość gość
żadna z Mam nie brała kredytu na mieszkanie?

Gość gość
idz do doradcy kredytowego on ci wszystko powie ;) w Krakowie dobry jest pan Pająk z NowodworskiEstates ;)

Jaka jest Twoja sytuacja dochody i zobowiązania, wiek, ilość osób na utrzymaniu i posiadany wkład własny, okres kredytowania itp. Sytuacja każdego klienta jest inna o szczegóły zapytaj dobrego doradce kredytowego http://www.isbetterthanmoney.pl

Gość gość
jestesmy w trakcie załatwiania kredytu dochody mamy niskie an 2 osoby netto: 4000 i jakies 500 zł ze zleceniówki kredytu chemy wziac 200 000 i niewiele wieksza mamy zdolność kredytowa. Bierzemy kredyt pod hipoteke domu ktory mamy. Czekamy na wycene domu ale mysle ze max 400000

Gość gość
4000zl na dwie osoby jakie biedaki haha

Gość gość
no cóż może i biedaki ale na naszym zadupiu wiele osób zazdrosći nam "wysokiej" pensji ps moj sasiad utrzymuje zone i 2 letnie dziecko z dochodów 1600 netto i uwierz mi nie jest wyjątkiem

Gość gość
no i włąśnei doczytałam jakie sa przecietne zarobki u nas - 2600 wiec te 4000 to nie jest tak źle Na podobnym poziomie – mediana 3 tys. zł – są zarobki w pow. świdnickim i w Białej Podlaskiej. Z kolei miejsca, w których zarabia się gorzej, to m. in. powiat kraśnicki (mediana 2,6 tys. zł), Zamość (2,7 tys. zł) czy powiat biłgorajski (2,8 tys. zł).

Gość gość
a mnie do kupna mieszkania brakuje 30 tys i ni h...a nie mam skad wziąć mam 2 tys dochodu na smieciówce i jestem samotna tzn mam 2 koty

do osoby która szuka jestesmy w trakcie załatwiania kredytu dochody mamy niskie an 2 osoby netto: 4000 i jakies 500 zł ze zleceniówki kredytu chemy wziac 200 000 i niewiele wieksza mamy zdolność kredytowa. Bierzemy kredyt pod hipoteke domu ktory mamy. Czekamy na wycene domu ale mysle ze max 400000 nie wiem jaki jest cel kredytu czy to są zobowiązania do skonsolidowania czy też potrzebujecie kasy na zakup mieszkania Jeśli to ma być cel mieszkaniowy to spoko jeśli to nie jest cel mieszkaniowy to można zrobić kredyt konsolidacyjny lub pożyczkę hipoteczną raty od 1200 do 1500 jeśli pożyczka miałaby być na 20 lat polecam się do usług dobry doradca finansowy warszawa kontakt na stronie www http://www.isbetterthanmoney.pl

Gość gość
Ja pracuję w banku, mam umowę o pracę i zarabiam 3000 zł na rękę. Udało mi się dostać kredyt, ale przyznam, ze w zdobyciu bardzo pomógł sam developer - http://www.mpddeweloper.pl/ . Ale wszystko jest ok, znalazłem super mieszkanie i cieszę się, że tak wyszło.

Gość gość
Najlepiej nie pytać na forum tylko umówić się na spotkanie z doradcą finansowych, który nam wszystko wyjaśni i powie co mamy robić. Ja mogę polecić dobrych doradców z tej firmy www.finansepl.com.