Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela ja nie odejdę z kafe zmieniłem zdanie ja tylko ograniczę siedz

Polecane posty

Gość gość

Siedzenie na kafe

Gość gość
PS nagram dzisiaj nowy filmik ale nie o Namysłowie bo nagrałem ich kilka zresztą widziałeś co miałem nagrać to nagrałem nagram teraz na inny temat na razie od kilku godzin oglądam tv i szukam inspiracji co nagrać na razie mi nic do głowy nie przychodzi oglądam teraz szpital na TVN HD

Gość gość
Odpisz

Gość gość
Odpisz

Gość gość
Spierd‪alaj 🖐️

Gość gość
PS nie mam pomysłu co nagrać może nagram mojego kota o imieniu gargulec albo coś innego

Gość gość
Umiesz normalnie odpisać czemu ty mnie obrażasz miałem odejść z kafe ale zmieniłem zdanie jedynie ogranicze tu przebywanie

Gość gość
A zapomniałem ja chce sobie wyrobić paszport tylko nie wiem czy to się w powiecie czy w gminie wyrabia jak sobie wyrobie paszport pojadę do warszawy do ambasady kanady załatwię sprawy wyjazdu do kanady sobie przez Internet załatwię prace tylko pojadę gdy odbiorę paszport poważnie chce do kanady wyjechać tylko boje się że mi się nie uda tylko nie wiem od czego zacząć...

Gość gość
Może jak będę w warszawie to nagram filmiki z wawy np ze starówki pałacu kultury łazienek albo z placu zbawiciela nagram te filmiki mam nadzieje że mi się uda załatwić w ambasadzie sprawy niby czemu w warszawie jest ambasada a nie np we Wrocławiu miałbym bliżej pociągiem z Domaszowic bądź Namysłowa około półtorej godziny jazdy pojadę do wawy do ambasady trudno pojadę pociągiem z Namysłowa do Wrocławia a z Wrocławia pendolino do wawy przy okazji w pendolino oraz wawie nagram filmiki

Gość gość
Odpisz

Gość gość
Tylko napisz mi koło jakiej stacji kolejowej w warszawie jest blisko CANADA EMBASSY WIEM że jest w wawie bo sobie sprawdziłem tylko warszawy nie znam jest w pobliżu tej stacji metro? jesli nie to którym tramwajem tam pojadę albo poleć mi taksówki by do ambasady dojechać poważnie nad wyjazdem myślę

Gość gość
Odpisz

Gość gość
No odpisz

Gość gość
Chce naprawde wyjechać ps mogę nawet na farmie w kanadzie mieszkać lub w mieście wielkości miasta namysłów bo namysłów to miasto bo na kanadyjskiej prowincji można zarobić 4 razy więcej niż w ścisłym centrum warszawy :)

Gość gość
Wypierd‪alaj palancie!

Gość gość
No odpisz

Gość gość
Nie jestem żadnym palantem wole żyć na kanadyjskiej prowincji bo na kanadyjskiej prowincji zarobię 4 razy więcej niż w ścisłym centrum warszawy w bogatej dzielnicy warszawa niby stolica a nie potrafi zapewnić takich zarobków jak na dalekiej prowincji w kanadzie w małych miasteczkach jak miasto namysłów oraz na wsiach i farmach więc wole tam pracować

Gość gość
kur... weekend spokoju był bez tego upośledzonego zyeba :o

Gość gość
Jesteś ku‪rwą, piz‪dą i cwelem najgorszego sortu :-D

Gość gość
Nie jestem zjebem tym bardziej nie jestem upośledzony ani ubezwłasnowolniony to ty sam prowokujesz obrażanie i sam obrażasz o co ci chodzi co ja ci zrobiłem i co ja ci przeszkadzam że tak mnie nienawidzisz? Tylko dlatego że pisze o Namysłowie? Przecież skoro nienawidzisz moich tematów to nikt cie nie zmusza byś tu wchodził a ty wchodzisz a czemu jak pisze o mieście namysłów to źle a jak inni piszą ciągle o dziewicach gwałceniu dzieci c****h pipach czy pokazują swoje nagie fotki czy piszą o oszce czy jak fiut nastroszony ma k****a w awatarze to dobrze? Oni ci nie przeszkadzają im nic nie piszesz ich tematy są gorsze a im nic nie piszesz i tobie to nie przeszkadza i nie uznajesz ich za zyebów a jak ja o Namysłowie pisze to już jestem mega zjebem upośledzonym idiotą i mnie nienawidzisz a ich lubisz mimo że sto razy gorsze tematy zakładają więc o co ci chodzi

Gość gość
Więc o co ci chodzi

Gość gość
Ps skoro mnie zjebem nazywasz to czemu ich za normalnych i fajnych uznajesz nawet jak k***sy c**y d**y w awatarach i linkach pokazują piszą o dziewicach itd ich za normalnych uznajesz a jak ja o Namysłowie pisze nikogo nie obrażając i nie zakładając żadnych z tych powyższych obleśnych tematów uznajesz za zyeba a ich za mega normalnych wiec o co ci chodzi a ty niby kim jesteś ty jesteś taki sam jak oni ty nic co piszesz nie potrafisz uzasadnić wiele odpowiedzi na pytania unikasz nie potrafisz normalnie dyskutować tylko każdego obrażać to ty zachowujesz sie jak zyeb ps myślisz że kogoś twoja opinia interesuje to że ty twierdzisz że jestem zjebem nie znaczy że tak jest to że ty twierdzisz że miasto namysłów to dziura to nie znaczy że tak jest w doope sobie te opinie wsadź nie wszystko się kręci wokół twojej opinii

Gość gość
Odpisz

Gość gość
No odpisz

Gość gość
i a piać od nowa zanudza

Gość gość
Co brak ci argumentów że nie odpisujesz?

Gość gość
A tak w ogóle to pamiętajcie, że jak chodzicie do gina same, to jesteście zacofane, bo przy badaniu c*pki powinien wspierać was mąż.