Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chanel9796

Ojciec Tyran

Polecane posty

Gość Chanel9796

Witam ! Mój problem polega na tym że mam w domu ojca tyrana. Pieniędzy w domu jest dużo, a on nic mi nie chce kupić. Chce teraz nowy telefon, ale on oczywiście się nie zgadza. Mówi mi że jak chce to mam iść sobie zarobić. Tylko po co? Po co mam iść, jak w domu pieniądze są. Denerwuje mnie już te jego słowa w stylu "Masz co jeść, masz w co się ubrać, jak chcesz coś więcej to idź do pracy". Co on chce tym osiągnąć, nie rozumiem. Zero przyjemności z życia.

Gość gość
ile masz lat

Gość Chanel9796
Tak teraz sobie myśle czy nie rozwalić mojego telefonu. Wtedy pewnie udobr***** mame i namówi ojca do kupna nowego, co o tym sądzicie? Zgodzi się wtedy?

Gość Chanel9796
18, zresztą ja się uczę.

Gość gość
a jaki masz teraz telefon

Gość gość
Nie znasz wartosci peniadza. Ojciec ma obowiazek zpewnic Ci dach nad glowa i wyzywienie jak to zapewnia to nie jest tyranem. Po prostu sie boi ze wyrastasz na dziunie, ktora w przyszlosci praca sie nie zhanbi tylko bedzie szukala sponsora.

Gość Chanel9796
Jest tyranem, tu nie tylko o telefon chodzi. Chce wakacje- zapracuj, Chce lepszego laptopa- ten Ci starczy, chcesz lepszy zapracuj. Nic oprócz podstaw nie chce mi kupić. A i jeszcze jeden ważny fakt, ostatnio zabrał mi kluczyki na miesiąc od samochodu bo dostałam mandat. Twierdząc "nie szanujesz, to zaczniesz". Strasznie mnie to wnerwia

Gość asiutka   1999
Z mandatem ma rację

Gość gość
Ojciec ma racje. Nazywanie go tyranem jest co najmniej dziwne:O Uczy cie dorosłego zycia i dobrze bo jestes roszczeniowa gowniara która chce mieć wszystko:O

Gość Chanel9796
Nie jestem gówniarą. Skoro w domu są pieniądze to czemu z nich nie skorzystać?

Gość gość
To jeboooone prowo. Matka ja nie kocha ojciec tylko w wannie i piersi jak p***bina

Gość gość
Oczywiście, jak w domu są pieniadze, to trzeba korzystać, a starzy niech sie wyprowadza, przeciez na świat się nie prosiłaś. DOBRE!

Gość gość
Tak to jest jak się z dobrobytu w dupach przewraca