Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaguyuy

dziwne zachowanie "kochanka"

Polecane posty

Gość aaguyuy

Od 10 miesięcy spotykam się z facetem niezobowiązująco na pieszczoty (seksu nie uprawiamy). Każde takie spotkanie on inicjuje. Przez pierwsze miesiące spotkania były rzadkie 1-2 razy na miesiąc. Potem ich częstotliwość wzrosła. W ostatnim czasie on się zmienił podczas pieszczot mi dawanych- rozleniwił się. Wcześniej potrafiliśmy się non stop pieścić przez 4-5h. Teraz pomiziamy się 1-2h i on zaczyna zasypiać. Naturalne więc że zaczęłam myśleć że mu się znudziłam ale on wciąż nalega na kolejne spotkania. Ponad to chce u mnie zostawać na noc, żeby spać będąc do mnie przytulony. Nie rozumiem jego zachowania. Sta pytanie do panów co oznacza takie zachowanie u faceta?

Gość gość Alvaro
Faktycznie Casanowa to nie jest tyle czasu się znacie i tylko pieszczoty bez sexu hm dziwne co to za układ chory ? Jakiś z niego desperad albo szuka noclegu bo ma ciche dni u siebie itd Szkoda czasu na takie igraszki lepiej zacznij myśleć o konkretach jakiś stały układ i sex full wypas to moje zdanie pozdrawiam Alvaro :))))

Gość gość  Alvaro
Same pieszczoty to nie wszystko może facet ma mały sprzęt? Albo Ty nie chcesz z nim uprawiać sexu itd :)))

Gość gość
Nic mu nie jest. 1-2 godziny pieszczot to dużo dostajesz od mężczyzny a nie mało. Seks dorosłych ludzi wbrew pozorom trwa nie dłużej niz 15-30 minut. Dwie godziny pieszczot oznaczają duże zaangażowanie w potrzebę dawania, a nie tylko brania przyjemności. Spróbuj urozmaicić jesli chcesz dłużej. Bita śmietana lub sushi na golasa, zmieniajcie pomieszczenia, meble itd.

Gość aaguyuy
jak wspominałam przez pierwsze miesiące pieszczoty trwały 4-5h a czasem nawet cała noc. Czas dla nas inaczej wtedy biegł. Nie byliśmy zmęczeni. A teraz góra 1-2h i on zaczyna zasypiać. Seksu nie uprawiamy bo ja tego nie chce (jestem dziewicą). On mieszka sam ( to pewne gdyż czasami u niego nocuje) więc nie szuka noclegu.

Gość gość
Po ile macie lat?

Gość gość
gość Alvaro dziś Same pieszczoty to nie wszystko może facet ma mały sprzęt? Albo Ty nie chcesz z nim uprawiać sexu itd usmiech.gif x może po prostu "pobożny katolik". tzn dopóki nie wsadzi, to nie grzech ;)

a może zamknij morde skoro nie masz nic do powiedzenia, pobozny katolik blablabla........ co za p******a teoria ty pie.dolony poganinie czy jak cie tam nazwac. twoje grzechy zostaną kiedyś obnażone, wtedy gdzie przestaniesz bać się śmierci. i zobaczymy czy ten pobożny katolik to był ten gorszy.