Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najpiękniejsza kobieta jaką widziałyście w życiu,gdzie to bylo i jak wygladala?

Polecane posty

Gość gość

najpiękniejsza kobieta jaką widziałyście w życiu,gdzie to bylo i jak wygladala?

Gość gość
taka Agnieszka,mężatka matka dwóch córek,blond włosy,rysy twarzy modelki,,duże piersi,trochę za mocno się malowała,ale mimo to boska,chodziliśmy razem na wykłady na aplikacji sądowej,miałem w d***e te wykłady,gapiłem się na nią a ona się włosami bawiła,zawsze chodziła w szpilkach,teraz ma pewnie około 40 lat

Gość gość
Polki ogólnie są brzydkie ,a mają mega mniemanie o sobie

Gość gość
tak, ja! każdego dnia sobie to powtarzam i wam też to radze, to wzmacnia samoocenę, a dla męża i tak jestem najpiękniejsza ;)

Gość gość
Tylko tak gada.

Gość gość
widziałam taką kobietę w centrum handlowym w Warszawie. Jeden facet tak się za ni ą oglądał że to aż żenada była bo łbem kręcił do tyłu mało mu nie odpadł. Ale była piękna. Choć możliwe że to dziffka no one często są śliczne i zadbane, z tego chleb jedzą, to muszą byc po plastyce, kosmetyczce co dnia, z super figurą

Gość gość
Chodzilam do klasy z pewna xxx. Była brzydka jak noc, aparat na zębach przez co żuchwę miała wysunięta do przodu. Wyjechała za granice. Jak zobaczylam jej zdjecia (nie selfie) na fejsie szczelna mi opadła... Później spotkalam ja na plaży i po myslalam, ze chyba jestem bi... Ideał. Twarz 9/10 figura 10000/10. Kiedyś smielismy się z jej zębów, dziś ma uśmiech jak z reklamy.

Gość gość
a urodzie tej Agnieszki niech świadczy to,że zarabiała około 5 tysięcy miesięcznie w firmie deweloperskiej jako sekretarka,nic tam nie robiła,ale płacono jej za seksapil i czarowanie klientów

Gość gość
A jak wyglądają. Kobiety mają zwykle odmienne postrzeganie kobiecego piękna. Często chwalą kanciaste twarze i anorektyczne ciałka.

Gość gość
Ja widziałam.....w domu, w lustrze :)

Gość gość
widzialam kiedys, wysoka, czarne wlosy, ciemna karnacja i bardzo kobiece ksztalty

Gość gość
To było u mnie w domu,w łazience,przed lustrem. Przed chwilą. :D

Gość gość
w lustrze :P

Gość gość
Widzę ja codziennie w lustrze

Gość gość
Moja teściowa za młodu była zjawiskowa, a teraz praktycznie niewiele się zmieniła. Ma 63 lata, prawie żadnej zmarszczki, figurę dwudziestolatki, gęste czarne włosy, wszystkie zęby równiusieńkie i bialuteńkie, niesamowicie wielkie oczy, długie czarne wywinięte rzęsy, cera śniada, nos prosty idealny jak rzeźbiony, pięknie zarysowane kości policzkowe ale jest strasznie zakompleksiona, bo miała strasznie wredną i surową matkę. Bardzo nieśmiała babka z niej, a oglądają się za nią 30-40 latkowie i ja się w sumie nie dziwię ;)

Gość gość
siebie w lustrze jak byłam młodsza ;) a z innych kobiet to np. jennie garth za młodu, ogolnie taki typ delikatnej blondynki mi sie podoba o regularnych klasycznych rysach twarzy

Gość gość
Na obozie młodzieżowym w latach 90-ty ch. Była tam Polka, wychowana w Stanach i po prostu nie można było oderwać od niej wzroku. Nieziemska. Miodowe, gęste włosy, orzechowe oczy, subtelna opalenizna, usta pełne, ale naturalne oczywiście. Długie nogi, lekko umięśniony brzuch i bardzo duże wcięcie w talii. Oprócz tego była pięknie umalowana i ubrana, paznokcie perfekcyjne. W tamtych czasach taki wygląd, zwłaszcza nastolatki, to był szok. Możliwe, że dziś już by nie robiła takiego wrażenia.

Gość gość
Codziennie widzę ją w swoim lustrze :)

Gość gość
Najpiękniejszą kobietą którą widziałam na żywo była dziewczyna którą spotkałam na weselu kuzyna ,ona była od strony panny młodej. to wesele miało miejsce 8 lat temu we Wrocławiu dziewczyna była tak piękna że nie mogłam oderwać od niej wzroku około 23-25 lat ,blondynka około 165 cm ,duży biust, na twarzy śliczna bardzo podobna do Dody ale ładniejsza od niej.A na poprawinach wyglądała jeszcze piękniej włosy upięte do góry normalnie Dziewczyna cud

Gość gość
Poco gadacie ze w lustrze itd.. To jest żałosne a nie śmieszne. Większość z was to takie. 3-6/10 a mniemanie macie o sobie ogromne.

Gość gość
Kiedyś jechałam starą "Gierkówką" od babci (miałam moze ze 22lata) i był korek bo wypadek ktoś zaliczył. Jechałam sobie tak powolutku i gapilam się na te dziewczyny stojące przy trasie. Większośc to były brzydkie, grubsze Rumunki/Bułgarki ale za chwile uderzyło mnie piękno dziewczyny o słowiańskim typie urody. Piękna, długonoga i długowłosa była. Zgrabna, smukła a twarz jak z obrazka. Duze niebieskie oczy, mały nosek, pełne usta, widoczne kości policzkowe lekko i te długie blond włosy do 3/4 pleców. Nie wygladała na wulgarna doopodaje ale niestety stała z tymi innymi... Myślę że dziewczyna miała szanse trafić tam na tej trasie jakiegos bogatego faceta ktory potrzebuje takiej lalki. Dziwne ze nie miała tyle szczęścia zeby takiego trafić przed tym jak stanęła przy trasie...

Gość gość
gość dziś Poco gadacie ze w lustrze itd.. To jest żałosne a nie śmieszne. Większość z was to takie. 3-6/10 a mniemanie macie o sobie ogromne. x To przykre, że jesteś 3-6/10, ale nie oznacza, że nie ma ładniejszych od ciebie :P

Gość gość
PRZECIEZ TERAZ NA ULICACH MIAST PEŁNO JEST TAKICH PIĘKNYCH DZIEWCZYN.WRĘCZ ZJAWISKOWYCH. NIE ZAUWAZACIE TEGO?

Gość gość
Ja byłam taka zjawiskowo piękna w wieku 20-23 lat :P później zbrzydłam niestety, wiek nie działał na moją korzyść. Ale wtedy byłam śliczna, ludzie sie za mna oglądali na ulicy, zarówno faceci jak i kobiety, co chwilę słyszałam komentarze na swój temat. Szkoda, że już tak nie mam :P

Gość gość
Dzisiaj w dobie Internetu piękne kobiety mają duże szanse żeby poznać kogoś bogatego Czytałam artykuł o rosjance która samotnie wychowująca ośmioletnią córkę pracowała w sklepie mieszkała z rodzicami zaczęła przez internet pisać z facetem z Ameryki używając słownika pisali ze sobą przez kilka miesięcy facet się nią zauroczył a wcale nie była ładna bo była na zdjęciach, w końcu facet zaczął jej przesyłać pieniądze. Zwolniła się z pracy niczego jej nie brakowało ,on przyleciał do Rosji wzięli ślub i wyjechali do Stanów, życie jak z bajki.

Gość gość
gość dziś Ja zauważam. Kiedyś nastolatki czy młode kobiety nie ubierały się tak jak teraz, nie były tak zrobione (nie mówię, że przesadnie wytapetowane, chodzi mi raczej o zadbanie). A teraz sporo widuje się naprawdę ładnych dziewczyn, niektóre widać że zrobione czy poprawiane, ale wyglądają bardzo naturalnie:) I dobrze, młode sa, niech się tym cieszą, tyle ich:) Ktoś tam wyżej pisał jak poznał jakąs Amerykankę na obozie w latach 90 tych, że wtedy taka laska wymalowana, ze zrobionymi paznokciami, to był szok. Popieram tę wypowiedź, bo i ja byłam nastolatką w latach 90tych , i jak wtedy ogladało się np Gravo Girl czy Dziewczynę, to proponowane tam makijaże, ciuchy to był szok jak na polskie ulice;)

Gość gość
Widze ja co rano w lustrze Moze to wyswiechtane,ale tak uważam

Gość gość
W autobusie w Lublinie. Kiedyś stałam niedaleko takiej drobnej blondynki, rozmawiała z koleżanką, wyglądała jak laleczka, do tego bez make-upu, no może miała jakiś krem BB, ale nie było tego widać, duże szare oczy, drobna buzia, idealna, małe pełne usteczka, taka laleczka.

Gość gość
tak to moja mama i moja prababcia(tylko ze zdjecia bez makijazu i photoshopa a wygladala jak ksiezniczka) siostra mojej babci tak samo i babcia :) a i moja siostra piekna od dziecka .A tak poza tym w Polsce nikt mnie nie zachwycil jak juz to w miare ladne widywalam ale bez szalu .Ale za granica to owszem japa mi nie raz opadla najczesciej to byly Rosjanki albo mieszane narodowosci.