Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja was znam

Polki zagranicą to same szmaty

Polecane posty

Gość ja was znam

myślą że doopą załatwią wszystko, żałosne tępe suki

Gość gość
Szmaciarze mają wybór- co narzekasz? Gdzie byś wsadził gdyby nie one.

Gość dziękuje feministkom
dziekuje feministkom że wmawiają kobietom wolność i rozwiązłość, bo dzięki nim wsadzam w inną szpare co tydzień.... moje uszanowanie

Gość gość
Prawde autor pisze.

Jak można tak ublizac kobietom mieszkającym za granicą ?? Nie zgadzam się z tym ludzie są różni czy to za granicą czy w pl nie wpycha się ludzi do twego samego worka a jeśli czyimś zdaniem Polskie Kobiety to szmaty to świadczy o tym że taka osoba nie zasługuje na żadną kobietę a sama jest totalnym zerem

Gość gość
Owszem nie można wrzucać wszystkich do jednego wora ( są oczywiście porządne kobiety które nie rzucają się w oczy ) ale te o których głośno psują opinię w uk to już nawet kolorowe talatajstwo ma też taką opinię( a chłopaki pewnie się napatrzyli i nasluchali opowieści o polkach dlatego zakładają takie tematy) swoją drogą nawet statystyki urodzeń Polek w uk pokazują że co czwarte dziecko jest z obywatelem z poza unii europejskiej.

Gość gość
To nie obrazanie a fakty.

Każdy wybiera swoją drogę życia nie ważne czy to uk czy pl czy Niemcy wszędzie każdy próbuje jakoś żyć co nie znaczy że są odrazu nie wiadomo kim bo człowiek nie po to wyjeżdża za chlebem żeby zostać Szmata !!!

Gość gość
Prawda, dużo takich jest, ale za to faceci pracujący zagranicą to k*****arze jakich mało. W domu żona,małe dzieci, a oni wysyłają tych parę marnych ojro czy funciaków, tłumaczą się, że zastój, roboty nie ma, a tak naprawdę wydają właśnie na te szmaty, żałośni jesteście.

Gość RobertosP
Jak byłem 3 lata temu na pracach sezonowych w Italii to było ze mną kilkanascie kobiet w wieku mniej więcej 30-40 lat (w tym mężatki ) które już po kilkunastu dniach pobytu po pracy były podrywane przez miejscowych przystojniaków w pubach i kafeteriach a potem tańce,drinki i sex bo słyszałem że same się chwaliły że zaliczyły czarnowłosych dżentelmenów z południa. Tylko dwie siedziały w domu ale to już były starsze kobiety.

Gość gość
Wiecie że odkąd Polska weszła do unii europejskiej liczba zakażeń hiv wzrosła trzy krotnie a chorobami wenerycznymi prawie 5 krotnie. Prawie 70 procent telefonów na polską linię zaufania( hiv ) są z uk i głównie są to kobiety wiecie że ponad 20procent w klinikach hiv w uk to Polki. A czy pamiętacie Simona mola który swego czasu lubowal się w warszawiankach ( wystarczyło by wysłać 500 takich gości i spustoszenie w populacji gwarantowane Niestety taką opinię również o polkach mają Brytyjczycy a kolorowe talatajstwo otwarcie mówi że Polka to takie sex pogotowie.( całe szczęście są jeszcze porządne rodaczki)

Gość gość
Polki nie maja powodzenia Hiszpanki czy te ... Brazylijki z twarzami transa wala sie na potegę... być może

Gość opinia taka chodzi
Nikt nie mówi że WSZYSTKIE są szmaty, ale zdecydowanie za dużo, a zła opinia szybko się rozchodzi, to są realia.

Gość gość
Ja dziękuję bogu że nie złapałem hiva tylko normalnego syfa który leczę (kilka tysi w plecy bo nie refundują) właśnie "dzięki" takiej jednej z Uk.

Gość syfy z UKa
pewnie po czarnym albo ciapatym roohałeś i potem takie rezultaty

Gość gość
Amerykę odkrył haha

Gość gość
a moja jest mi wierna:classic_cool:

Gość gość
Taaa jest wierna bo pewnie ma na imię Ręka i stąd ta pewność :D

Gość gość
moja ręka już mnie zdradziła z kilkoma paniami ale wciąż z nią jestem a może to tylko cuckold był ...

Gość gość
jest wierna bo jej czipa wszylem i wiem gdzie jest i co robi:classic_cool:

Gość gość
Ciapaki w UK nie uznają prezerwatyw stąd te zarażenia partnerów w Polsce.

Gość gość
Widocznie masz duże doświadczenie z ciapakami gościu... Ja tylko od Polakow slyszalam ze z prezerwatywą to nie bo to jak cukierek przez papierek. Cala reszta ma mózg i wie ze nawet w stałym związku nie ma pewności.

Półka czy Rosjanka czy Japonka czy Hinduska każda może być chora to samo tyczy się facetów wieszacie psy na swoich rodaczkach to nie jest w porządku. .....syfa można złapać wszędzie i od każdego dlatego trzeba uważać z kim idzie się do łóżka na szczęście ja mam stałego partnera i nie szukam wrażeń a mężczyźni którzy zdradzają lub szukają przygód no cóż. .....Dobrze wam tak:) jeśli myślicie rozporkiem to macie za swoje :D

Gość gość
Ze stałymi partnerami tez trzeba uważać. Oczywiście jest mniejsza szansa na syfa ale zawsze jest bo np miał kolorowa przeszłość lub zdradza cie. Przez pocałunek też można zalapac syfa.

Gość gość
Chodzi o to że Polki przyczyniły się do wzrostu zachorowań na hiv w naszym kraju( statystyki) odkąd weszliśmy do unii europejskiej . co czwarta polka na wyspach rodzi kolorowe dziecko.w innych nacjach też jest k***wstwo ale nie w takim wymiarze jaki prezentują nasze panie a po rozmowach z co niektórymi stwierdziłem że nie ma sensu ich bronić gdyż opinia o nich nie wzięła się znikąd

Może bronić nie trzeba ale obgadywac tez nie ....może panowie powinni uważniej dobierać partnerki do łóżka

Gość gość
Dlatego dzięki takiemu obgadywaniu ( poniekąd niestety to prawda) część się zastanowi i pomysli dużą głową a nie małą i się uchroni przed zarażeniem jakimś paskudztwem

Gość gość
jak nisko trzeba upaść aby dawać doopy czarnemu albo ciapakowi, ale polczyny są zdolne do wszystkiego

Macie bardzo rasistowskie podejście ja osobiście jestem w związku z Polakiem ale często widzę rodziny mieszane i są szczęśliwi

Gość gość
RobertosP , dzieki za komplemet!skoro w domu siedzialy 2 a to byly "starsze kobiety", to znaczy ze te w wieku 30-40 jeszcze nie sa takie stare.Poprawiles mi humor, a wiekszosc na kafe mowi ze po 30 to juz trumne kupowac