Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja was znam

Polki zagranicą to same szmaty

Polecane posty

Gość gość
a co do tych podrywaczy z poludnia.jak kobieta wolna to czemu nie, o ile chodzi o powazny zwiazek a nie zaliczenie i zostanie w tym kraju lub zabranie przystojniaka do PL.a mezatki co zdradzalay to rzeczywiscie szmaty

Gość gość
Milka1987 - to nie rasizm tylko pierwotne instynkty się budzą ( ochrona stada ) samica która świadomie odejdzie do rywalizujacego stada ( podświadomie cały czas rywalizujemy ze sobą ) traci opiekę ( szacunek) i powrotu nie ma dlatego jak jakaś Polka piszę że arab bądź murzyn okazał się być tym złym dla niej, wtedy faceci mają satysfakcję i obrażają słownie ( poczytaj sobie komentarze pod artykułami jak to np.arab zniszczył polce twarz) czyli to nie rasizm tylko obrona stada( żeby uchronić przed wyginięciem) pozdrawiam

Gość gość
Polka co pójdzie z czarnym albo innym kolorowym daje doopy powinna dostawać stempel na czoło, wielki X, aby żaden biały jej nie dotykał później

Gość gość
dobry pomysł z tym X

Gość gość
Taka nam wyrobiliscie opinie , latacie za bardziej puszczalskimi Brazylijkami i wrednymi Ukrainkami, btw one maja was w duupie, szukaja łatwego sposobu na stały pobyt obcokrajowcy nas chca wykorzystac (nie każdy taki jest , ale spora grupa) mysla , dziewczyna z Polski, biedna, nie zna kraju Zdziwienie ich bierze , ze nie kazda jest zdesperowana :P

Gość gość
A ciapaty to jaki to ?

Gość gość
Oj ile to ja spotkalam naiwniaków którzy myśleli że Brazylijki na nich lecą :D potem komu się przychodzą żalic? Polkom. Tym Polkom na które tak wyzywają. Czas zejść na ziemie panowie, jeśli Brazylijka jest wami zainteresowana to tylko dlatego, że macie na czole wyryte VISA. Znam nawet małżeństwa z dziećmi które są dla wizy, facet pieje z zachwytu ze ma Brazylijkę a ona sypia z innymi na boku. Śmiech na sali. Na takie sytuacje trzeba patrzeć trzeźwo, kto by was chciał (męska część nacji jest najbardziej nieatrakcyjna na świecie zaraz po Somalijczykach z wielkimi tyłkami :D ). Polki tez są robione w konia ale one chociaż są dla tych facetów atrakcyjne (czarni lubią wielkie babki, a reszta blondynki, nawet sztuczne). Wy, panowie, nawet nie mozecie się pochwalić przyrodzeniem. Z czym do ludzi? :O

Gość gość
Ja polskiego faceta od razu poznam po wyglądzie i to bynajmniej nie po wąsach :)

Gość gość
po co mi wielki koo/tas jak dobrze rooham tym co mam, polki tylko lecą na kase i łatwe( pozornie ) życie, durne cípy myślą że faceta szparą zdobędą i przy sobie zatrzymają, i choć to pierwsze trudne nie jest to to drugie jest dosyć trudne

Gość gość
Ok tam, już się nie tłumacz bo się zaraz poryczysz. Widać, ze masz małego, jakbys nie miał to byś używał zamiast tu siedzieć non stop ;) chyba że po 40tce już ci nie działa? Są na to leki

Gość gość
Viagrę polecam :P