Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Margo14

Ile muszę zarabiać aby dostać kredyt na 50 000 tys. ?

Polecane posty

Gość Margo14

Witam, moje zarobki netto to 3500 tys. miesięcznie. Jestem sama. Chciałabym wziąć kredyt na wykończenie mieszkania. Myślałam o ratach rozłożonych na 5 lat. Czy mam szanse? Chodzi mi o kwotę pożyczki 50 tys. Z góry dzięki jeśli ktoś wie :).

Gość gość
Wejdź na www.gotowka.finansnet.pl zostaw kontakt doradca zadzwoni niezobowiązująco i pomoże coś dobrego znaleźć

Gość gość
kredyt to c****jowa inwestycja

Gość gość
nie proś sie złodziei o kase. moge ci z 1000 zrobić 5000 w miesiąc a z 5000 - 20 000 nie wpłącam c****eniędzy na konto w terminie przejmujesz zgodnie z umową zabezpieczenie majątkowe zalene od kwoty inwestycji. umowe spisujemy u notariusza. ty zarabiasz ja zarabiam a jak cie polubie to bedziesz mogła u mnie inwestować cały czas chociaz kasa jest mi potrzebna tylko na start

Gość gość
wcisną ci jakąs pozycke której nawet nie będziesz mogła spacić przed terminem zanim nie spłącisz odsetek. nie wgłebiałem sie w to specjalnie ostatnio ale za 50 będziesz im musiała oddać 150 tysięcy. przez pięć lat zęby w ściane w dodatku jak będzie deflacja czyli pieniądz zyska na wartości to może sie skończzyć tak że będziesz musiała im oddawać całą pensje bo odsetek nie liczą w zależności od wartośc****eniądza. a 5 lt to kawał czasu. katastrofa deflacyjna jest niemal pewna. w efekcie będziesz im winna równowartosc miliona

Gość gość
a jak sie poślizgniesz pare razy z ratami to moga wypowiedzieć ci umowe i zażądać spłaty np pod postacia mieszkania. ale twój wybór. możesz wieżyć bezkarnym bandytom w białych rękawiczkach i krawatach albo uzyć mózgu. jakby co to jeszcze tu zajrze. sam też sobie poradze ale zajmie mi to więcej czasu a che zarobić jak najszybciej zeby mi sie jakieś żule z us nie przypętały