Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja matka i mój maz

Polecane posty

Gość gość

Czy to jest normalne , aby maż do własnej zony powiedział , ze jej matka ma większe piersi od ciebie? , rozmawiają ze sobą i jeszcze przy tym obgadują mnie wzajemnie czy to jest normalna sytuacja , aby własny maż mówił do swojej teściowej na włąsną zone ?

Gość tak zza winkla
Jeśli faktycznie ma większe to normalne:classic_cool:

Gość gość
niech ktoś mi odpowie na takie zachowanie z ich strony

Gość gość
bardzo za nim obstaje a ja dla niej jestem smieciem , przychodzi do naszego pokoju zagina spódnice i pokazuje uda niby jej gorąco , zawsze go zagaduje jemu trochę głupio to nie odzywa się przy mnie do niej , tylko jak mnie niema to wtedy rozmawiają . zwróciłam mojej matce uwagę , aby nie zaginała spódnicy przy moim mezu , to tak mnie zmieszała zbłotem ze szkoda gadac o co tu chodzi . Mój mąz nic na to nie reaguje nawet za mną nieobstanie

Gość tak zza winkla
Pogadamy jak będziesz naprawdę miała męża :O

Gość gość
co o tym sądzicie ?

Gość gość
mam meża od 18 lat

Gość gość
nie mam komu tego powiedzieć i dlatego piszę tu , wstyd takie rzeczy opowiadać kolezankom

Gość gość
Po 18 latach małżeństwa normalną matkę widuje się raz na kwartał, a patologicznej wcale. To chyba logiczne? I problem z głowy.

Gość gość
ma duży dom więc mieszkamy u niej , ostatnio kłóciłam się z mężem i powiedziałam żeby się wyprowadził , jak moja matka to usłyszała to powiedziała Ty się wyprowadz on ma dzieciaka a ja nie mam ? więc zapytałem się jej dlaczego zanim obstajesz nawet nie odpowiedziała , a później dodała to razem możecie się wyprowadzić .

Gość gość
Ale wy macie problemy z d. wziete. Temu kto wymyslił ten wątek, życzę prawdziwych nieszczęść.

Gość gość
Relacja jest niezdrowa ;-( i nie chodzi o obstawanie, bo moja mama też mojego męża bardzo lubiła, ale rozmowa o wielkośc****ersi czy jakieś takie niedwuznaczne sytuacje nawet jeżeli są bezmyślne w moim odczuciu są niesmaczne. Ja jestem zwolenniczką mieszkania młodych osobno, ale w normalnych rodzinach czasami fajnie mieszkać blisko mamy. W Twoim przypadku na pewno nie warto. Porozmawiaj z mężem, może na prawdę warto rozważyć przeprowadzkę...

Gość gość
Więc i ty miej duży dom i mieszkaj u siebie. Wiesz co to godność, honor?