Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakiej firmy pielucha ma u góry na środku cyfrę w kółeczku?

Polecane posty

Gość gość

Bo dostałam worek (foliowy, nie oryginalne opakowanie) takich pieluch od szwagierki, nie wiem co to za firma? Bo słyszałam że niektórych firm pieluchy lepiej od razu sobie darować. Szwagierce zostały te pieluchy po córeczce i mi dała zamiast wyrzucać. Ja niedługo rodzę.

Gość gość
dada

Gość gość
Serio Dada? Jest sens to zakładać nowonarodzonemu dziecku, czy to raczej zbrodnia dla skóry?

Gość gość
Dada ma przecież podpis "Dada", a te nie mają ządnego ot zółty pasek u góry i na środku kółeczko żółte z cyfrą 1 bo to najmniejsze pieluchy

Gość gość
ja na moich zawsze miałam serduszko w kółeczku bo wychowałam 5 dzieci na pampersach nigdy nie używałam innych od wielkiego dzwonu huggys :-) możecie mnie zjeść mamy jedynaków w dadach :-p

Gość gość
dada ma male zielone koleczko i biala cyferke w srodku. zaloz sobie przy miesiaczce to przetestujesz

Gość gość
no ja też uważam że tylko Pampers. Marka mówi za siebie...też będę pampersy kupować.

Gość gość
Przy noworodkach marka pieluch nie ma znaczenia ponieważ noworodkowi często zmieniasz pieluszki bo robi kupkę kilkanaście razy na dobę. natomiast starsze dziecko rzadziej sika ale dużo .I wtedy musisz już mieć oryginalne Pampersy bo są najlepsze,chłonne.

Gość gość
gość dziś ja na moich zawsze miałam serduszko w kółeczku bo wychowałam 5 dzieci na pampersach nigdy nie używałam innych od wielkiego dzwonu huggys usmiech.gif możecie mnie zjeść mamy jedynaków w dadach x Serio, matki jedynaków oszczędzają na dzieciach kupując pieluchy w Biedronce?

Gość gość
jakość zawsze ma znaczenie

Gość gość
Tylko że pieluchy Dada kosztują tyle samo co oryginalne pampersy pieluchy Dada są drogie

Gość gość
W rossmanie płace 0,80 za pampersa i Dada kosztuje tyle samo.Ja zawsze patrze na cene za sztuke.

Gość gość
tak, matki jedynaków potrafią oszczędzać na wszystkim. np. kupują dady które są dwa razy tansze od pampersa. a na ręce drogi zegarek, znam takie

Gość gość
huggiesy mają (nie wiem jak sie pisze)

Gość gość
Pieluchy z Tesco tak mają

Gość gość
18:33 Nie to tylko mopsiary tak zaklinaja rzeczywistość ubarwiajac swoje zskompleksione życie.

Gość gość
z lidla tez maja kółko z cyfra w środku

Gość gość
21 07 :-) prawda boli nie kochana nie jestem tym jak mnie nazywasz PAMPERSY NIE KOSZTUJĄ TYLE CO DADA a ja nic nie koloruje po prostu ja lubię komfort i chce dać dzieciakom to samo i mam dość tych moich pseudo koleżanek z jednym dzieciakiem które wciskają mi że g****o zapewnia taki sam komfort jak czekolada :-p PROSTE no ale z tego co ja widzę papieroski kosztują piwko też i na to mają