Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wpisujcie się temu chamowi, który zakłada tematy o dziewicach..

Polecane posty

Gość gość

...I obraża niewybrednie kobiety, używając wulgaryzmów. Wynocha stąd, chamie i prostaku.

Gość gość
a ty wynocha że nie trzymasz cnoty dla męża prawiczka jak można tak się k***ić? nie szanować własnego ciała? uprawiać seks z każdym w którym jesteś w związku WSTYD i hańba

Gość gość
18.34 jestem wierną mężatką od 24 lat. Założyłam top, by ignorować takie prosię ja Ty. Nie zyczę sobie takiej pogardy i plugawego języka na poblicznym forum. Idź do matki, niech Ci wyszoruje usta szarym mydłem.

Gość gość
a ty wynocha że nie trzymasz cnoty dla męża prawiczka jak można tak się k***ić? nie szanować własnego ciała? uprawiać seks z każdym w którym jesteś w związku WSTYD i hańba xxx dobra parodia.

Gość gość
Alez prawiczku Ty dostaniez blonke. A wszyscy Twoi koledzy loda:D:D przed twoim slubem:D od Twojej dziewicy.:D:D

Gość gość
Tak, tak, i szare mydło. Pamiętaj!

Gość gość
Może tylko prowokuje i swietnie sie tym bawi a my łykamy... tak czy siak robi to po chamsku.

Gość gość
Tu autorka, ja nie łykam, mnie to wkurza. Prowokacje ok, ale z zachowaniem poziomu, kultury języka. "Jak nie potrafisz, nie pchaj się na afisz".

Gość gość
temu co ma HIV? Michal czy jak mu tam?

Gość gość
ja tez go nie cierpię,chory psychicznie czy co? lepiej takiego ignorowac albo kopiowac albo tez obrazac,jak on.

Gość MałyKsiąże
Czasem tylko chamstwem można przemówić ludziom do rozsądku. Czasem trzeba nimi wstrząsnąć. On nie obraża kobiet tylko puszczalskie fleje które kobietami nie są.

Gość gość
Michal, HIViarzu, to ze z goscia a lbo tego debilnego malego ksiecia napiszesz, myslisz ze nikt nie wie ze to ty?? :O jestes zerem totalnym i to w tak szerokim pojeciu, ze nawet wypisujac wszystko w punktach, nie ogarniesz swoim plytkim, skrzywionym psychicznie umyslem :O

nie jestem Michałem, świadczy o tym fakt iż mamy inne style wypowiadania się. Ten gość od dziewic, Michał i Ja uświadamiamy puszczalskim wieprzom ich sytuację. Puszczalskie śmiecie muszą zostać zutylizowane. Jeśli niezostaną Europa całkowicie pogrąży się w kloace amoralności.

Gość gość
tez masz HIVa jak Michal? pewnie masz, tylko tepe gowniary masz szanse namowic na seks, wmawiajac im ze tez jestes prawikiem :O

Gość gość
MK jestes prawikiem?

Gość gość
A ja mam to gdzieś niech se każdy pisze co chce , od tego są fora internetowe. A jak wy się dajecie sprowokować takim insektom to też nie macie nic we łbach.

Gość gość
a ile masz lat?

Gość gość
twoj wiek ma ogromny wplyw na temat dziewictwa. wstydzisz sie go?

Gość gość
masz 22 lata i jestes prawikiem, jakbys tu na glowie nie stawal, nie przekonasz kobiet (zwlaszcza, ze tu wiekszosc kobiet to matki, kobiety w zwiazkach i przewaznie mezatki), ze dziewictwo to swietosc, tak samo jak dziewczyny, dla ktorych seks to jak dla kazdego czlowieka rozumnego (a takze delfinow :P ) czysta przyjemnosc, i nie widza zadnego racjonalnego powodu by sobie przyjemnosci odmawiac (wiekszosc kobiet i tak rezygnuje juz z jednej przyjemnosci - jedzenia tego na co maja ochote :P )te kobiety nie przekonaja wiekszosci facetow (cale szczescie te kobiety maja tez w du/pie opinie takich facetow :) ), ze kiedy kobieta ma duzo partnerow jest tak samo wyzwolona, jak oni sa niby uwazani za ogierow...bo, widzisz, dziecko, do tego sprowadza sie caly twoj problem i walka z wiatrakami :) kobiety beda tak samo stereotypowo myslec, ze facet musi miec doswiadczenie, im wieksze ma, im wiecej kobiet go chce tym musi byc lepszy od innych facetow, a kazda chocby najbardziej szara myszka, chce najlepszego faceta dla siebie - a nic swiadectwa mu nie wystawi tak, jak rzesza kobiet, ktor on zdobyl (jakakolwiek bylaby opinia tych kobiet o nim, KAZDA laska i tak bedzie uwazala, ze przy niej on sie zmieni :D ) zatem teraz zostajesz ty.... 22 letni prawiczek i nie bedziesz mlodszy! jak znajdziesz gdzies w grupie oazowej jakas dziewice (choc z tego co slyszalam, to jak w szkolach katolickich - puszczaja sie szybciej i czesciej niz te rzekomo uczennice zawodowek :P ) to moze jeszcze twoje marzenie sie spelni, ale i tak bedziesz wzbudzal niepewnosc i podejrzliwosc wzgledem kazdej dziewicy, dlaczego w tym wieku jeszcze jestes prawiczkiem - i najczesciej one pomysla i beda przekonane swoimi podejrzeniami, cokolwiek im powiesz, ze cos musi byc z toba nie tak, ze zadna cie nie chciala... a im starszy bedziesz, jak ten inny gosciu, ktory tu pisze, tym bedzie jeszcze gorzej! zadna nie uwierzy ze czekasz na te jedyna :D kazda bedzie myslec, ze z toba jest cos kompletnie nie tak, moze jestes chory, moze jestes gejem, moze po prostu jakis psychol, ale skoro zadna cie nie chciala to ona tez nie bedzie - tak na wszelki wypadek :) tak to dziala ;) i mozesz sobie pisac, blagac, zaklinac i wyzywac, ale stereotypow nie zmienisz. w nature mamy wpisane, ze zdrowszy i lepszy z biol. punktu widzenia jest facet, ktory wzbudza zainteresowanie kobiet, ktory jest doswiadczony w kazdej niemal dziedzinie zycia, niz jakis zacofany, ograniczony prawik.

Gość gość
Prawik jako jedyny się szanuje a kobiety marzą o takim mężczyźnie.

Gość gość
tak, tak, wszystkie dowody na to wskazuja :D

Co do twojej wypowiedzi o wątpliwościach jakie bym wzbudzał u kobiet to się mylisz. Mądra kobieta wie że puszczalski chłoptaś nigdy się nie zmieni i będzie wolała poszukać porządnego mężczyzny. W ugrupowaniach katolickich niemam zamiaru szukać, bo wiem że katoliczki to największe kurwy i hipokrytki. Sam nie jestem katolikiem tylko jak gdzieś pisałem Mozaistą. Możliwym jest iż to forum jest zdominowane przez mężatki, matki i kobiety w związkach. Kobietom w związkach i samotnym matkom trzeba przypominać kim są a raczej czym są. Kobiety, które uprawiają seks przed i pozamałżeński powinny wiedzieć że są tylko ścierwem, które pogardziło swoją czystością. Trzeba je gnębić i pokazywać realia a te które są dziewicami zachęcać do zmiany poglądu na temat własnego dziewictwa i zaczekania z seksem do ślubu. Niedługo inwazja Islamistów nabierze tępa i wszystkie puszczalskie pomioty zostaną ukarane ukamienowaniem za swoje niemoralne czyny. Tora i Koran mówią wprost... Kobietę, która dopuściła się cudzołóstwa należy ukamienować. Jako że jestem za państwem teokratycznym prawo Szariatu, które będzie wprowadzone w Europie bardzo mi odpowiada, bo Islam i Mozaizm to siostrzane religie. Te śmiecie puszczalskie mogą ignorować moje wpisy, ale jak już Muzułmanie zaczną je wybijać jak kaczki to wtedy zrozumieją, że miałem rację i że cywilizacja nie może przetrwać bez zasad moralnych, którymi powinno się kierować społeczeństwo.

Gość gość
Czekanie z inicjacja seksualna na ta jedyna to nie jest największa wartość człowieka. Za to brak tolerancji, pogarda dla innych to są największe wady człowieka.

Gość gość
MałyKsiąże jesteś żydem :)

ależ tak. czekanie z seksem do ślubu jest bardzo ważne, ponieważ pokazuje siłę charakteru takiego człowieka i zwiększa szanse na wierność w związku. A gardzę puszczalskimi,bo Tora każe takich ludzi likwidować, więc sam Bóg tego chce. Wszak jest napisane iż sprawiedliwy cieszy się z kary grzesznika. Są granice których niemożna przekroczyć, bob po ich przekroczeniu niema przebaczenia, jest tylko śmierć. A tak jak ty to piszą ludzie, którzy mają wyżuty sumienia z powodu puszczalstwa i próbują usprawiedliwić swoje plugawe czyny.

Gość gość
Rozczaruje Cie ale nie mam wyrzutów sumienia bo niby dlaczego mam mieć , nikogo nie zabiłam, nikogo nie skrzywdziłam, Ci z którymi spałam byli zadowoleni ja tez.