Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Amen do zdjęć dzieci na fb, też Was to przeraża????

Polecane posty

Gość gość

Chyba poyebało tych co to wstawiają, a jeszcze bardziej tych co to komentują!!!! Debilizm się rozpowszechnia. Właśnie na mojej tablicy coś takiego się pojawiło bo pewna idiotka to skomentowała, właśnie usunęłam ją ze znajomych...

Gość gość
Podrzuć jakiś link, bo nie wiem, o co chodzi

Gość gość
jakoś nie mogę skopiować, ani kopiuj ani wytnij nie działa. Chodzi o martwe dzieci np w trumience czy po wypadku i pełno ludzi ma pisać Amen pod tym. I moi znajomi to robią....

Gość gość
niezłe pojepy 27 tyś lajków ( chyba głupoty)

Gość gość
przecież na zdjęciu jest noworodek w łóżeczku a przystrojone bo to przed świętami BN prezent dla rodziny od sąsiada

Gość gość
takie zdjecia to zachęta dla pedofili

Gość gość
Poojebance w chuuj

Gość gość
Ale pełno ludzi, w tym moi znajomi na fb, piszą pod tym Amen.... Są inne zdjęcia, nie wiem dlaczego ale mi to się wyświetla, któryś znajomi napiszą kom do tego i mam na osi czasu.... Sama mam dzieci i nie wyobrażam sobie takiego czegoś....Może to jakiś spam czy co????

Gość gość
Mam to samo....wchodzę na fb i ktoś z moich znajomych to udostępnia. Mam małą córeczkę i kiedy widzę takie obrazki to po prostu jestem przerażona i zniesmaczona. Dlaczego ktoś to w ogóle udostępnia i jeszcze podpisuje pod tym amen. Dramat

Gość gość
Ludzie są bezmyślni, ktoś to wrzuca a ta ciemna masa komentuje jak głupie baranki, bo napisane: "napisz amen w ciągu 7 sekund bo inaczej będziesz miał 25 lat nieszczęśca". Taak, z pewnością ta martwa afrykańska kobieta z rozprutym brzuchem i wyciągniętymi noworodkami gdzie wszystkich później zakatowano sprowadzi na mnie 25 lat nieszczęścia bo nie przyczyniłam się do jej sławy na fb. Bo każda zabita ciężarna tak okrutny sposób marzyła aby po śmierci stać się celebrytką fb z rozprutym brzuchem